Apple zveřejnil čtvrtou betu iOS 12.1, watchOS 5.1 a tvOS 12.1 aktualizováno

Apple zveřejnil čtvrtou betu iOS 12.1, watchOS 5.1 a tvOS 12.1 [aktualizováno]
2018-10-15T20:05:30+02:00
• 15. 10. 2018

Aktualizováno 15. 10.

Apple i nadále pracuje na nové aktualizaci pro operační systémy iOS, watchOS a samozřejmě také pro tvOS. V tomto případě jablečný gigant zveřejnil v pořadí již čtvrtou beta verzi iOS 12.1, watchOS 5.1 a tvOS 12.1, která je nyní k dispozici všem registrovaným vývojářům pro účely testování.

Nová beta verze nepřináší žádné zásadní novinky, jde pouze o zlepšení stability a celkového výkonu systémů. Pokud jste registrovaným vývojářem, neváhejte a aktualizaci si stáhněte. Ta je k dispozici buď jako OTA (over-the-air), anebo na oficiálních stránkách pro vývojáře.

Původní článek 9. 10.

Společnost Apple tento týden zveřejnila první, leč drobnou aktualizaci v podobě iOS 12.0.1, která byla ihned zpřístupněna všem uživatelům operačního systému iOS 12. Tento instalační balíček přinesl opravu hned pěti důležitých chyb. Pokud jste si aktualizaci stále nestáhli, doporučujeme vám si přečíst náš článek ZDE, kde se dozvíte vše potřebné. 

Technologický gigant s logem nakousnutého jablka ve vývoji stále pokračuje, důkazem toho je nově zveřejněná beta verze. Jedná se již o třetí betu systému iOS 12.1 a předpokládá se, že finální verze nabídne opravdovou nálož novinek. 

iOS 12.1 a další aktualizace

Respektive, Apple vrátí funkci skupinové FaceTime hovory, kterých se může najednou zúčastnit až 32 účastníků. Dále dojde také na přidání podpory eSIM či dualSIM, přičemž eSIM uživatelům umožní aktivovat tarif bez nutnosti fyzické SIM karty – oceníte hlavně ve chvíli, kdy často cestujete. 

Apple do nové bety přidal také hned celou řadu emoji, což ve finále není ani tak zásadní novinka. Spíše jen taková malá kosmetická změna. V pořadí již třetí beta verze je k dispozici všem registrovaným vývojářům. Aktualizaci lze stáhnout buď pomocí OTA (over-the-air), anebo skrze oficiální webové stránky pro vývojáře.

Kromě toho Apple zveřejnil také třetí beta verze pro watchOS 5.1 a tvOS 12.1. V tomto případě společnost nepřidala nic nového, spíše se jedná o vylepšení stability a výkonu. Finálních verzí všech systémů bychom se s největší pravděpodobností měli dočkat již na konci tohoto měsíce, popřípadě začátkem listopadu. O dostupnosti vás budeme samozřejmě informovat, a to prostřednictvím článku na našem webu.

Zdroje: 9to5mac.com, technobuffalo.com, 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat