Razer Phone 2 na renderu ještě před premiérou aktualizováno

Razer Phone 2 na renderu ještě před premiérou [aktualizováno]
2018-09-28T09:45:39+02:00
• 28. 9. 2018

Aktualizováno 28. 9.

Druhý smartphone od společnosti Razer se představí již 10. října. Dle posledních náznaků nemusíme očekávat razantní změny v hardwaru nebo designu. Důkazem je render, který zveřejnil Evan Blass (@evleaks).Jak je vidět na porovnání níže, Razer Phone 2 (první obrázek) nabídne jen upravená záda, přičemž přední strana si zachovává dost prostoru pro reproduktory.

Razer Phone 2 vs. Razer Phone

Původní článek 17. 9.

Společnost Razer začala rozesílat oficiální pozvánky na svou konferenci, jež se bude konat 10. října tohoto roku v Hollywoodu. Je více než pravděpodobné, že dojde k představení druhé generaci Razer Phone 2. 

Pozvánka vypadá na první pohled velmi zajímavě a elegantně. Jedná se o zelený obdélníkový obrys druhého telefonu společnosti Razer. A právě tato pozvánka potvrdila datum představení. Velmi důležitá konference bude zahájena již 10. října v 18:30 lokálního času (3:30 našeho času). To ale není vše, čeho se v říjnu dočkáme. 

Pokud chce Razer udržet krok, musí s telefonem přijít co nejdříve. V říjnu dojde totiž k představení také LG V40 ThinQ (3. října), Huawei Mate 20 (16. října) a Pixel 3 (9. října). K dispozici máme také hardwarové specifikace, pojďme si tedy telefon podrobně představit. 

Razer Phone 2 nebude žádné ořezvátko

Razer Phone 2 dle aplikace AnTuTu nabídne vnitřní úložiště o kapacitě 512 GB, což je znatelné navýšení, neboť aktuální generace nabízí pouhých 64 GB. Srdcem celého telefonu pak bude procesor Snapdragon 845, který je v současné době absolutní jedničkou na trhu – pokud nebudeme počítat nově představený A12 v iPhonu Xs. 

O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se postará operační paměť s kapacitou 8 GB. K dispozici mimo jiné bude operační systém Android ve verzi 8.1 Oreo. Očekává se, že telefon nabídne stejný displej, jako současná generace, tedy QHD Sharp IGZO o frekvenci obnovení až 120 Hz a podporu pro Qualcomm Q-Sync.

Zdroje: gsmarena.com, fonearena.com, androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat