Zeblaze Thor 4 jen nyní za velmi nízký cenu! sponzorovaný článek

Zeblaze Thor 4 jen nyní za velmi nízký cenu! [sponzorovaný článek]
2018-09-28T09:14:58+02:00
• 28. 9. 2018
6

Chytré hodinky Zeblaze THOR 4 4G jsou vzorným příkladem toho, že chytré hodinky nemusí nutně stát spousty tisíc. Díky našemu partnerovi TomTop můžete model THOR 4 4G mít již za krásných 112 eur, což je v přepočtu necelých 2 954 korun českých, a to díky 61 % slevě.Pojďme si hodinky blíže představit.

Zeblaze THOR 4: elegantní hodinky se slevou 61 %

Jak již název napovídá, přes hodinky lze opravdu volat, jelikož podporují SIM karty typu Nano. Dominantou hodinek je 1,39″ displej, který podporuje až 150 různých vzhledů ciferníku. Samozřejmostí pak je i ochranné sklíčko. Konkrétně se jedná o Gorilla Glass 3. generace. Super AMOLED s rozlišením 400×400 zajišťuje při této velikosti displeje opravdu jemný obraz. Dotykový displej pod sebou skrývá čtyřjádrový procesor z dílny Mediateku. Ten pracuje na frekvenci 1,1 GHz po boku 1 GB operační paměti.

Výrobce Zeblaze do svých hodinek zabudoval modul GPS. Není tedy sebemenším problémem na zařízení spustit navigaci.  Model THOR 4 4G v sobě ukrývá interní uživatelskou paměť o velikosti 16 GB. Mimo hudební přehrávač, pro který má úložiště využití, zde naleznete i 5Mpx fotoaparát. 580mAh baterie pak zajišťuje opravdu dlouhou výdrž, 48 hodin na jedno nabití.

Zařízení samo pracuje na Androidu 7.0, nesmí však chybět možnost připojení k telefonu pomocí bluetooth. Zařízení, která běží na systému starším než iOS 9.0 nebo Android 5.0 k hodinkám bohužel nepřipojíte. Tyto zmíněné funkce nejsou jediné, co hodinky zvládnou. Model THOR 4 4G obsahuje zobrazování zpráv, senzor srdečního tepu, pedometr, internetový prohlížeč a další standardní funkce. Nechybí ani funkce proti krádeži vašeho telefonu.

Hodinky z portálu TomTop získáte s 61 % slevou zde na tomto odkazu. Za cenu 2 954 korun máte hodinky, které nabízí stejné funkce, jako násobně dražší modely. Zeblaze THOR 4 4G za tuto cenu je bezkonkurenční nabídka.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

alois navratil

1. 10. 2018, 1:08

libi se mi reace redakce pod těmito články…

alois navratil

29. 9. 2018, 1:33

nemaj funkci Bluetooth call, nemaj cestinu, daj se sehnat levnejc ta sleva je jen marketingovej tahák…. nejupovat… nemaji ani rezim zive tapety proste jen nudna staticka

Zdeněk Koutský

VIP 1. 10. 2018, 14:33

Napsal jste nepravdivé informace. Hodinky bluetooth call podporují. Co se ČJ týká, tu by taktéž měly podporovat…

alois navratil

2. 10. 2018, 0:25

tak a to je lez! tyhle hodinky jsem měl a koupil jsem je na zaklade vaseho.clanku ze stejneho obchodu ktery tu recenzujete prave ted!hodinky Bluetooth call nemaji a nepodporujiho z duvodu slotu pro sim a cesky jazyk tam take neni pouzival jsem je v anglictine dale necekejte nejak pohyblive ciferniiy pouze kdyz hodinky odemknete pokud pouzijete jen gesto pro cas ukaze se jen staticka tapeta… mam pokračovat? nebo si sam zjistite doplnujici informace…?

alois navratil

2. 10. 2018, 0:28

staci se podivat do popis na te strance tam mate vypsane podporovane jazyky…

alois navratil

2. 10. 2018, 10:56

tak kde jsou vase odpovedi?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat