Teclast má nový tablet s 2,5K displejem sponzorovaný článek

Teclast má nový tablet s 2,5K displejem [sponzorovaný článek]
2018-09-18T17:30:44+02:00
• 18. 9. 2018

Teclast představil tablet s rozlišením displeje úžasných 2,5K. Tablet stojí pouhých 4 580 Kč a akce potrvá v obchodě Gearbest jen do 23. září. Pospěšte tedy, ať vám tento krásný Teclast T20 s krásným displejem a úžasným výkonem neuteče, když je za tak nízkou cenu.

Levnější již nebude

Teclast T20 disponuje procesorem od MediaTeku s názvem Helio X27 a má celkem deset jader, což není vůbec obvyklé. Procesor je taktován na 2,6 GHz. Díky přítomnosti slotu na SIM se můžete připojit na internet a dokonce i volat. Tablety s možností volání prakticky nejsou běžnou součástí trhu. Díky Teclast T20 si můžete klidně vyzkoušet bizarní volání s 10,1″ tabletem u ucha. Displej je navíc od kvalitního dodavatele společnosti Sharp a má rozlišení 2560 na 1600 pixelů, tedy dle výrobce 2,5K rozlišení.

Tablet Teclast T20 disponuje 4 GB operační paměti a 64 GB interního úložiště. Má velikou baterii s kapacitou 8 100 mAh a je nabíjen pomocí USB-C portu a má rychlonabíjení. Samozřejmostí je odemykání pomocí prstu. Přední i zadní kamera má dokonce 13 MPx. Tělo je kovové a velice tenké, takže zařízení je luxusní nejen po stránce výbavy, ale i použitého materiálu. Samozřejmostí je i přítomnost duální Wi-Fi 2,4 a 5 GHz. Povrch tabletu má dokonce oleofobní povrch, na kterém nepůjdou tolik vidět mastné šmouhy od prstů.

Teclast T20

Cena tabletu Teclast T20 je nyní jen 210 dolarů, v přepočtu tedy 4 580 Kč a cena se již na obchodě Gearbest nesníží. Akce trvá jen do 23. září včetně.

Zdroj: gearbest.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat