Oukitel C12 Pro – levný mobil s výřezem

Oukitel C12 Pro – levný mobil s výřezem
2018-09-03T07:33:09+02:00
• 3. 9. 2018

Oukitel se v poslední době zaměřuje na odolnější telefony či na ty s větší kapacitou baterie. Občas ale přijde na trh s tzv. entry-level modely, které kopírují to, co mají dražší modely, ale s tím, že se šetřilo na mnoha místech. I tak je tomu i u Oukitel C12, který přijde s notchem či s duální kamerou. Bohužel přichází i se slabým výkonem.

Parametry pro nenáročné

Oukitel C2 Pro přichází na trh mezi levné smartphony, které se vejdou do ceny 100 amerických dolarů, v přepočtu kolem 2 200 Kč. Za tuto částku Oukitel C2 Pro nabídne slabší procesor od MediaTeku s označením MT6739. Telefon nabídne 6,18″ displej v poměru 18:9 s 2,5D sklem. Bohužel též bude mít obrovské rámečky. O výkon se ještě postarají 2 GB operační paměti. Interní paměť získá pouhých 16 GB.

Oukitel C12 Pro má veliké ambice, avšak přídomek „Pro“ mu nepřísluší v žádném případě. Například fotoaparát je sice duální, ale se slabými senzory s 8 a 2 MPx. Přední kamerka má jen 5 MPx. Novinka v černé a fialové barvě přichází s 3 300 mAh baterií bez rychlonabíjení. Na zadní části se nachází čtečka otisku prstů a pod povrchem tepe Android 8. Telefon by měl být dostupný pravděpodobně v průběhu podzimu za předpokládanou cenu do 2 000 Kč.

Zdroje: gizchina.com, devicespecifications.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat