Xiaomi oznámilo Mi Wireless Charger

Xiaomi oznámilo Mi Wireless Charger
2018-09-03T07:59:33+02:00
• 3. 9. 2018
1

Heslem „V jednoduchosti je krása“ se řídila společnost Xiaomi, když navrhovala novou bezdrátovou nabíječku pro chytré telefony s názvem Mi Wireless Charger. Tu nyní oficiálně oznámily v rámci série Universal Fast Charge Edition a čínský výrobce u ní nevymýšlel žádné složitosti. Navíc přidal podporu i jiných zařízení než těch, které běží na operačním systému Android. Takže ani majitelé modelů s nakousnutým jablkem nemusí zoufat.

Za málo peněz hodně muziky

Základní konstrukce byla vyrobena z odolného hliníku a horní část překrývá silikonová podložka, která zaručuje lepší přilnavost zařízení a odolnost vůči nárazům. LED indikátor informuje o stavu nabíjení telefonů. Xiaomi dodává, že nabíjecí vzdálenost činí až 4 mm nebo ji nevadí ani nekovová pouzdra. Přítomný standard nabíjení Qi dokáže nabíjet zařízení o rychlosti v rozmezí 5 – 10 wattů. To samozřejmě vždy záleží na konkrétním modelu.

Telefony Mi Mix 2S, iPhone X, iPhone 8 či 8 Plus zvládnou až 7,5W nabíjení, kdežto nejnovějšímu Galaxy Note9 nedělá problém ani 10W nabíjení. Pro maximální bezpečnost můžeme zmínit ochranu proti zkratu, teplotní ochranu, přepěťovou ochranu nebo detekci nevhodných objektů. Prodej u předních prodejců startuje v tomto týdnu za neuvěřitelnou cenu – 69 jüanů (tj. cca 225 Kč bez dalších poplatků).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

michal rubeš

4. 9. 2018, 16:03

Dobrý den kde můžu ten produkt zakoupit? mě to vždy vyhodí na produkt za 700kč

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat