Meizu M8 Lite se objevil u čínského úřadu

Meizu M8 Lite se objevil u čínského úřadu
2018-09-03T15:20:01+02:00
• 3. 9. 2018

Čínský regulační úřad TENAA, který vydává certifikace telekomunikačním zařízením prodávaným na jejich místním trhu, přináší bližší podrobnosti kolem chystaného modelu M8 Lite nesoucí kódové označení M816Q. Podle dnešního úniku se bude jednat o zařízení zapadající do nejnižších pater střední třídy, kam čínský výrobce zaměřuje minimum svých telefonů. K oficiálnímu odhalení by mohlo dojít v nejbližších týdnech během očekávané konference.

Jen nutný základ

V konstrukci o celkových rozměrech 148,09 x 73 x 8,4 mm lze očekávat 5,7palcový displej s rozlišením 1 440 x 720 pixelů a poměrem stran 18:9. Výkonnostní stránku má zastoupit čtyřjádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,3 GHz od zatím neznámého dodavatele a operační paměť RAM o velikosti 3 GB. Uživatelská data pojme interní úložiště s ještě ucházející kapacitou 32 GB.

Zatímco přední část vyplní 5megapixelová kamerka, tak v zadní části se ukáže 13megapixelový snímač fotoaparátu nebo skener otisků prstů. Uživatelským prostředím bude doprovázet systém Android v předinstalované verzi 8.1 Oreo. Zveřejněný výpis uzavírá udaná hmotnost 145 gramů, 3 100mAh baterie a slot pro paměťovou microSD kartu. Nakonec datum zahájení prodeje, ani prodejní cena není v tuto chvíli známa.

Zdroj: shouji.tenaa.com.cn

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat