Efox: Elephone Soldier nyní za exkluzivní cenu Sponzorovaný článek

Efox: Elephone Soldier nyní za exkluzivní cenu [Sponzorovaný článek]
2018-11-10T15:09:14+02:00
• 14. 9. 2018

Dnes tu pro vás máme další skvělou nabídku od internetového obchodu Efox shop. Pokud byste si chtěli pořídit odolný telefon Elephone Soldier, Efox pro vás má exkluzivní nabídku. Nyní si totiž můžete tento telefon pořídit za zvýhodněnou cenu.

Elephone Soldier nyní v akci

Elephone Soldier disponuje odolnou konstrukcí, která je chráněna gumovými prvky. Mobil také přichází s certifikací IP 68, je tedy odolný proti prachu a vodě. Na zádech telefonu jsou zajímavými prvky například vyztužený panel pro zadní kameru, SOS tlačítko, nebo dokonce kompas.

O výkon se u Elephone Soldier stará desetijádrový procesor Helio X25 s taktem 2,5 GHz. Co se týče operační paměti, tak výrobce zvolil RAM o velikosti 4 GB. Pro ukládání dat Soldier nabídne 64GB úložiště s možností rozšíření pomocí microSD karty až o 512 GB. Operačním systémem je Android ve verzi 8.0 (Oreo). Fotoaparát je jednočipový, na zádech se jedná o rozlišení 21 MPx. U přední kamerky se jedná o senzor s rozlišením 16 Mpix. Displej také neurazí, jedná se 5,5 palcový displej s Gorilla Glass 3, s rozlišením až 2560 x 1440 pixelů. U baterie s kapacitou 5 000 mAh můžete očekávat dlouhou výdrž, a s podporou rychlého nabíjení telefon nabijete za malou chvíli.

Pokud byste si chtěli tento odolný telefon pořídit, Efox pro vás nyní má speciální nabídku. Elephone Soldier si nyní totiž můžete pořídit za pouhých 204,99 dolarů (kolem 4 470 korun).

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat