Apple upravil ceník oprav a přidal nové modely

Apple upravil ceník oprav a přidal nové modely
2018-09-16T17:59:14+02:00
• 16. 9. 2018
1

Společnost Apple v souvislosti s představením nových iPhonů upravuje ceník servisních zásahů u oficiálních distributorů. Ačkoliv nepředvídatelné opravy jsou velkým strašákem pro majitele těch nejlepších zařízení, tak u jablečných uživatelů to platí hned dvojnásob. Kalifornský výrobce kromě úpravy cen u starších modelů také přidal nejnovější přírůstky, které opět posouvají horní hranici o něco výše oproti předchůdcům.

Řešením je AppleCare+

Pokud máte v plánu nákup nejlepšího iPhonu současnosti, tak byste neměli přehlédnout ceny, jaké vám Apple naúčtuje v případě opravy mimo záruku. Oprava samotného displeje u verze Xs Max vychází na rekordních 329 dolarů (+ 6,95 dolarů doprava). Za ostatní části dokonce zaplatíte neuvěřitelných 599 dolarů (tj. cca 13 124 Kč). Základní variantu bez přívlastku Max vám opraví o 50 dolarů levněji a ceny jsou tedy totožné se starším iPhonem X.

Rozšířená záruka v rámci programu AppleCare+ prodlužuje standardní záruku o dva roky, přičemž oprava displeje vás bude stát pouze přijatelných 29 dolarů (tj. cca 635 Kč) a ostatní části 99 dolarů bez jakéhokoliv rozdílu mezi modely. Ovšem musíme podotknout, že Apple za AppleCare+ v Evropě požaduje 229 euro (tj. cca 5 838 Kč). Nakonec zůstává záhadou, proč Apple do tabulky nezařadil iPhone Xr.

Zdroje: support.apple.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

jakub pustina

17. 9. 2018, 20:42

Uff, neodolatelná nabídka. Myslím, že radši budu out socka pro určité vrstvy (které si to většinou berou na socka splátky)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat