Úžasné hodinky IQI I7 jen nyní ve slevě a za pár korun! sponzorovaný článek

Úžasné hodinky IQI I7 jen nyní ve slevě a za pár korun! [sponzorovaný článek]
2018-09-16T17:58:09+02:00
• 16. 9. 2018
4

Chytré hodinky IQI I7 jsou vzorným příkladem toho, že chytré hodinky nemusí nutně stát spousty tisíc. Díky našemu partnerovi TomTop můžete model IQI I7 mít již za krásných 102 eur, což je v přepočtu necelých 2 636 korun českých. Pojďme si hodinky blíže představit.

IQI I7 hodinky za pár korun

Originální IQI I7 hodinky na českých e-shopech neseženete. U internetového obchodu TomTop jsou však po dobu prvního týdne jen za 2 636 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

IQI I7: Volejte kamkoliv pomocí hodinek

Jak již název napovídá, přes hodinky lze opravdu volat, jelikož podporují SIM karty typu Nano. Dominantou hodinek je 1.39″ AMOLED displej, který podporuje až 150 různých vzhledů ciferníku. Samozřejmostí pak je i ochranné sklíčko. Konkrétně se jedná o Gorilla Glass 4. generace. Rozlišení 400×400 zajišťují při této velikosti displeje opravdu jemný obraz. Dotykový displej pod sebou skrývá čtyřjádrový procesor z dílny Mediateku. Ten pracuje na frekvenci 1.3 GHz po boku 1 GB operační paměti.

Výrobce do svých hodinek zabudoval modul GPS. Není tedy sebemenším problémem na zařízení spustit navigaci. Model IQI I7 v sobě ukrývá interní uživatelskou paměť o velikosti 16 GB. 600 mAh baterie pak zajišťuje opravdu dlouhou výdrž – jeden až dva dny při maximálním použití.

Zařízení samo pracuje na Androidu 7.0, nesmí však chybět možnost připojení k telefonu pomocí bluetooth. Zařízení, která běží na systému starším než iOS 9.0 nebo Android 5.0 k hodinkám bohužel nepřipojíte. Tyto zmíněné funkce nejsou jediné, co hodinky zvládnou. Model IQI I7 obsahuje zobrazování zpráv, senzor srdečního tepu, pedometr, internetový prohlížeč a další standardní funkce. Nechybí ani funkce proti krádeži vašeho telefonu. A pozor, hodinky jsou kompletně v češtině.

Originální IQI I7 hodinky na českých e-shopech neseženete. U internetového obchodu TomTop jsou však po dobu prvního týdne jen za 2 636 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Petr Hošek

17. 9. 2018, 23:20

Tomtop, krásně vyhozenych 102 eur, poněvadž když nebudou fungovat, s reklamací máte smůlu…. Vlastní zkušenost…

Zdeněk Koutský

VIP 18. 9. 2018, 11:01

Petře, to není vůbec pravda. Vždy se s nimi dá jednat a pokud bude nějaký problém, stačí kontaktovat přímo nás.

alois navratil

18. 9. 2018, 11:45

ty jo… reakce ze strany redakce neverim… muzete mi/nam taky odepsat u starsich sponzorovanyh článku kde si napriklad stezujem ze specifikace absolutně nesedi s prodavanym zbozim? jinak na tom top si stezovalo z tohohle duvodu vic lidi proste problem s reklamaci nebo vraceni zbozi…. ja objednal jednou a presto ze to docela trvalo zboží dorazilo a v poradku…

Petr Hošek

18. 9. 2018, 13:22

Pane Koutsky, nevím s kým od vás, ale už jsem to řešil a nic se nevyřešilo, na žádost tomtop jsem natočil i video a nic platný to nebylo, pak už se neozval nikdo… Hodinky jsem vzal a vyhodil, ale ty komentáře si prostě neodpustím, ať se nespali někdo další…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat