VR headset Oculus Rift brzy získá přístup do obchodu HTC Viveport

VR headset Oculus Rift brzy získá přístup do obchodu HTC Viveport
2018-08-20T11:29:16+02:00
• 20. 8. 2018

V dnešní době se hodně mluví o virtuální realitě, jelikož její uplatnění je nejen v herním průmyslu, ale také v medicíně a ve spoustě dalších oblastech. Mezi nejznámější headsety patří HTC Vive a Oculus Rift. HTC má však v dnešní době asi největší platformu na prodej virtuálního materiálu, především her nebo aplikací. Na tuto platformu však do nedávna mohli pouze uživatelé, kteří využívali HTC Vive.

Nyní se však společnost HTC rozhodla, že svou platformu Viveport zpřístupní i uživatelům Oculus Ryftu, a to od 7. září. Kromě přístupu a možnosti nákupu na Viveport budou moci zákazníci využívat i programu Viveport Subscription. V tomto programu máte možnost za měsíční předplatné 259 korun, každý měsíc získat 5 titulů z celkových pěti set. Noví uživatelé také mohou tuto službu vyzkoušet na prvních 14 dní zadarmo.

Proč však společnost HTC umožnila přístup uživatelům využívající konkurenční produkt Oculus Rift? Odpověď je celkem jednoduchá, a to z důvodu toho, aby podpořili vývojáře pro virtuální realitu a dodali jim větší škálu zákazníků. Jelikož vývojář již nyní může svůj produkt uzpůsobit pro využívání jak HTC Vive tak pro Oculus Rift. Pokud zde již podpora je, tak stačí, aby vývojář potvrdil kompatibilitu a titul se zpřístupní.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat