Sluchátka Bose QuietComfort 35 II nyní podporují digitální asistentku Alexa

Sluchátka Bose QuietComfort 35 II nyní podporují digitální asistentku Alexa
2018-08-20T13:09:16+02:00
• 20. 8. 2018

Společnost Bose je známá především výrobou a distribucí sluchátek všeho druhu, od klasických přes bezdrátová až po kompletní sety. Mezi známe modely od této společnosti patří například sluchátka QuietComfort 35 II, které uživateli nabídnou například kvalitní potlačení okolního hluku, výdrž na baterii až 20 hodin či komfortní poslech hudby. Nyní však společnost přímo do sluchátek implementovala asistentku od Amazonu známou jako Alexa.

Díky asistence si můžete jednoduše zavolat bez vytažení mobilního zařízení z kapsy. Kromě hovorů asistentka nabídne možnost například prohledávání kalendáře nebo zápis do něj. Samozřejmě Alexa není jedinou hlasovou asistentkou, jelikož sluchátka již od počátku podporují asistenty od Googlu a Applu. Takže tato implementace akorát doplnila celé základní portfolio.

Alexa

Pokud chcete asistentku vyvolat, tak nestačí pouze vyslovit příslušný hlasový příkaz, ale musíte stisknout tlačítko, které je umístěno na sluchátkách. Výrobce se k takovému řešení uchýlil z důvodu možnosti nechtěné aktivace, která by narušila komfortní poslech hudby. Pokud již například sluchátka vlastníte a chcete asistentku od Amazonu využívat, tak vám stačí udělat pouze pár jednoduchých kroků. První je stáhnout aplikaci Alexa a následně jí v aplikaci sluchátek zvolit jako výchozí asistentku. Poté již dojde jen k jednoduché kalibraci a můžete tuto službu využívat.

Zdroj: Tisková zpráva 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat