Motorola oznámila, která zařízení dostanou Android Pie

Motorola oznámila, která zařízení dostanou Android Pie
2018-08-17T19:29:54+02:00
• 17. 8. 2018
1

Zatímco Google a Essential aktualizují svá zařízení na Android 9 Pie, většina OEM výrobců se zatím nevyjádřila k tomu, která svá zařízení aktualizují na Android Pie. Pár jmen se ale ozvalo, jako například HTC před pár dny. Nyní nastupuje Motorola, která představila seznam zařízení, která dostanou Pie.

Seznam Motorola zařízení, která dostanou update

Bohužel, dlouhodobá softwarová podpora Motorole poslední dobou úplně nejde. Není tedy divu, že seznam zařízení, které dostanou Pie, je poněkud kratší. Konkrétně se jedná o 8 zařízení, která aktualizaci dostanou:

  • moto z3
  • moto z3 play
  • moto z2 force edition
  • moto z2 play
  • moto x4
  • moto g6 plus
  • moto g6
  • moto g6 play

Co je na tomto seznamu poněkud překvapivé, je absence zařízení řady E, dokonce i řady E5, která byla spuštěna před pár měsíci. Co také na tomto seznamu chybí, jsou zařízení z rodiny Moto G5, a to platí i pro G5S a G5S Plus. Tato zařízení vyšla teprve před rokem, a aktualizaci také nedostanou, aspoň ne v dohledné době. Budeme si muset počkat, jestli společnost doplní seznam mobilů, které dostanou novou verzi systému.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Hubka

Student IT, notorický hráč her jak na počítači tak na mobilu, nadšenec do mobilních aplikací a fanoušek seriálů.

Komentáře

Pokud po něm někdo prahne a chce aktualizace co nejdřív, zvolí referenční telefon při nákupu tudíž Google Pixel nebo telefony s programu Android One. Jestli si někdo koupí shit od Samsungu, Huaweie a nebo jiného výrobce co používá nástavbu a systém tím przní a degraduje, nemá nejmenší právo si na nic stěžovat. Koupí samotnou odsouhlasil dobrovolně to, že s politikou dané firmy souhlasí. Vymlouvat se že to stálo tolik a tolik a že musí dlouho čekat nebo se nedočká vůbec může jen blb. Již dlouhá léta je jasné jak se k tomu jaká firma přesně staví. A co si taková firma myslí o sobě, svých zákaznících a svých produktech.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat