Vivo Z10 – novinka pro fanoušky selfie

Vivo Z10 – novinka pro fanoušky selfie
2018-07-07T13:45:18+02:00
• 7. 7. 2018

Uživatelé hojně využívající přední kamerku pro pořizování tzv. selfie fotografií mají na výběr nový model tentokrát od společnosti Vivo. Mobilní novinka nese označení Z10 a čínský výrobce do něj nasázel výbavu charakteristickou pro střední třídu, kde telefon čeká celá řada totožných konkurentů. Zda se zařízení dokáže vůbec prosadit mezi silnými rivaly, ukážou zřejmě až následující týdny.

Selfie kamerka v hlavní roli

Displej s úhlopříčkou 6 palců při HD+ rozlišení a s poměrem stran 18:9 doplňuje přední 24megapixelová kamerka, přes kterou odemknete zařízení za pomoci nasazené funkce Face Access. O hlavní výkon se postará osmijádrový procesor Snapdragon 450 od firmy Qualcomm a 4GB operační paměť RAM. Pořízené snímky uložíte do 32GB interního úložiště nebo paměťové microSD karty ve vyhrazeném slotu.

Zadní partie sice zabírá 16megapixelový snímač, ale režim Ultra HD dokáže softwarově zvýšit rozlišení fotografií až na 64 megapixelů. Samozřejmostí je přisvětlovací LED dioda či snímač otisků prstů. Základní výbavu uzavírá systém Android v předinstalované verzi 7.1 Nougat, baterie o velikosti 3 225 mAh a funkce dual-SIM. Prodej odstartuje v nejbližších dnech, avšak za zatím neznámou prodejní cenu.

Zdroj: vivo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat