LG uvedlo základní model X2

LG uvedlo základní model X2
2018-07-02T08:00:51+02:00
• 2. 7. 2018

Nejnižší třídu chytrých telefonů rozšiřuje jeden nový přírůstek od jihokorejské společnosti LG, která jej poprvé zmínila prostřednictvím tiskové zprávy na svých oficiálních webových stránkách. Mobilní novinka nenabídne nijak výkonné prvky výbavy, takže hlavní pozornost získá leda u nenáročných uživatelů. Představený model nese označení X2 a první kusy rovnou zamíří do prodeje k místním prodejcům.

Minimum funkcí za minimum peněz

Do čela se postavil 5palcový displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů, ke kterému byla připojena 5megapixelová kamerka na populární selfie fotografie. Ve vnitřní části si našel místo neupřesněný procesor se čtyřmi jádry taktovanými na frekvenci 1,3 GHz od společnosti Qualcomm nebo operační paměť RAM o velikosti 2 GB. Budoucí majitelé mohou počítat s 16GB interním úložištěm pro vlastní data.

Zařízení měří 144,8 x 71,9 x 8,2 mm a hmotnost vychází na 152 gramů. Zadní části patří 8megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED dioda či také snímač otisků prstů. Celkovou výdrž zajistí baterie s kapacitou 2 500 mAh. Menším zklamáním je přítomnost systém Android v poměrně starší verzi 7.1.2 Nougat. Prodejní cena začíná u hranice 178 dolarů, což po přepočtu vychází na 3 958 Kč bez daně a dalších poplatků.

Zdroj: social.lge.co.kr

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat