Spotify na Androidu (konečně) umožní změnit pořadí skladeb v playlistu

Spotify na Androidu (konečně) umožní změnit pořadí skladeb v playlistu
2018-06-29T07:44:17+02:00
• 29. 6. 2018

Spotify nabízí svou aplikaci na široké škále platforem, ne všude však dosahuje aplikace stejných kvalit. Pokud srovnáme ty pro iOS a Android, nalezneme určité odlišnosti, přičemž právě aplikace pro Android působí oproti té pro jablečný systém trochu zanedbaně.

Nyní komunitní tým švédské společnosti přišel s potěšující informací, jelikož se aplikace pro Android dočká dlouho žádané funkcionality. Chystá se totiž aktualizace, která přinese možnost měnit pořadí skladeb v playlistech.

Maličkost, která potěsí

Jde o něco, co běžně umožňuje aplikace pro Windows, ale třeba i webová verze Spotify. Uživatelé mobilní aplikace o tuto funkci dlouho žádali a Spotify celé čtyři roky tyto prosby úspěšně přehlíželo, až do teď.

Z pohledu běžného každodenního používání nejde o až tak přelomovou novinku, nicméně je to věc, která rozhodně nemalé množství uživatelů potěší. V současnosti je stále při vytváření playlistů možné jen obyčejné přidání skladby, čímž dojde k jejímu zařazení na konec seznamu a nelze s tím již nic udělat, alespoň ne v rámci aplikace. Je tedy dobré vědět, že Spotify konečně vyslyšelo letitá přání a funkci konečně přidá.

Zdroje: xda-developers.com, community.spotify.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat