iPhone: letos se skutečně dočkáme tří modelů, podívejte se, co nabídnou

iPhone: letos se skutečně dočkáme tří modelů, podívejte se, co nabídnou
2018-06-13T12:29:11+02:00
• 13. 6. 2018
5

Pokud bychom se vás zeptali, na který z očekávaných tří nových modelů od Applu se v září těšíte nejvíce, s největší pravděpodobností byste odpověděli na nový iPhone X Plus. Jedná se totiž o model, jenž bude mít bezrámečkový 6,5palcový OLED displej a nejnovější procesor A12 vyroben 7nanometrovou technologií. 

iPhone: tři modely, tři střely

Podle nových schémat navíc 6,5palcový iPhone nabídne konstrukci o rozměrech 6,18 x 3,03 palců. Jedná se samozřejmě o zlepšení, neboť aktuální iPhone X s 5,5palcovým displejem nabízí konstrukci o rozměrech 6,24 x 3,07 palců. Je tedy zřejmé, že 6,5palcový model bude právě tím kompaktním smartphonem, o kterém se již nějaký pátek spekuluje. 

Pokud bychom se bavili o dalších dvou modelech, očekávat s největší pravděpodobností můžeme iPhone s 6,1palcovým displejem, který by měl být označován jako iPhone 9. Mělo by se jednat o levnější variantu, neboť nabídne pouze LCD displej, a to bez technologie 3D Touch. Navíc na zadní straně telefonu bude k dispozici pouze jeden fotoaparát, viz. schéma. Co se konstrukce týká, bavíme se o rozměrech 5,79 x 2,81 palců. 

Posledním, tedy třetím modelem, by údajně měl být iPhone 2018. Bude se jednat pouze o nástupce aktuální vlajkové lodě iPhone X. Smartphone tedy nabídne 5,8palcový displej s technologií OLED. Všechny tři letošní modely, které budou představeny začátkem září tohoto roku, by měly obsahovat přední fotoaparát s technologií TrueDepth, Face ID a výřez v displeji. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 13. 6. 2018, 17:24

Letos apple bude klesat prodejnost, pač lidi od Applu nechtějí výřez a velký „pádla“ oni jsou zvyklí na menší a výber už nebude, a obliba Xka není bůh ví jak velká takže tohle už bude problém a pokles prodeje.

Jiří Chrtek

13. 6. 2018, 18:43

Něco mi říká, že tak obrovská firma, jako je Apple, má průzkum trhu zmáknutý o něco lépe, než pan Martin Jeřábek :-D Od iPhonu 6 byly globálně více prodávané vždy větší (pluskové) verze a největší iPhone (který má být představený na podzim) nebude rozměrově větší, než iPhone 6/7/8 plus (bude mít větší displej).

Martin Jeřábek

VIP 13. 6. 2018, 20:28

Uvidíme ale věř že lidi nechtějí výřez a když mají volbu je jasné že chtějí bez, https://mobilizujeme.cz/clanky/samsung-a-jeho-vlajkove-lode-prekonaly-v-prodejich-iphone-x A když vidím že iPhone X má 2,3% jako 8+ tak asi něco na tom bude že X není to nejlepší kdyby bylo 8+ a 8 neměli zas tolik % a mělo to Xko.

Jiří Chrtek

13. 6. 2018, 21:54

Ten graf je tuším jen stav prodejů v posledním měřeném období (kolik se jich prodalo v dubnu), není to celková suma prodaných kusů. Před tím byl dlouhou dobu na prvním místě právě iPhone X. Já jsem si „X“ zatím nekoupil kvůli ceně. Pokud máš trochu přehled, tak Applu nikdy nešlo o prvenství v počtu prodaných kusů. Na silnici vidíš málo Rolls-Royců, přesto je odvážné tvrdit, že firmě se nedaří. Dělám si srandu z výkřiků lidí na fórech, kteří mají o trhu lepší přehled, než desítky analytiků zaměstnaných v Applu. Nefandím jim moc, ale Apple nedělá nerozvážná rozhodnutí.

Ján Valkovič

14. 6. 2018, 12:28

Malo by sa brať do úvahy aj to, že po predstavení nového modelu klesne cena toho staršieho. Čiže zlacnejú iPhone X, 8/8+ a zároveň aj všetky staršie modely.
A ten problém s výrazom sa prakticky týka len ľudí, ktorí majú iPhone 8/8+ a chcú nový iPhone aj tento rok a bezpodmienečne musí byť bez výrezu :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat