Garmin vivoactive 3 Music přichází ve variantě s LTE aktualizováno

Garmin vivoactive 3 Music přichází ve variantě s LTE [aktualizováno]
2019-01-08T07:25:04+02:00
• 8. 1. 2019

Aktualizováno 8. 1.

V rámci veletrhu CES v Las Vegas společnost Garmin představila upravenou verzi hodinek vivoactive 3 Music. V podstatě byla přidána pouze LTE konektivita, ale zároveň se jedná o první model s touto výbavou. Dá se tedy očekávat, že by se na trhu mohly objevit další modely s LTE.

Spotify konečně přichází na hodinky značky Garmin

Je zde ale malý háček. Garmin vivoactive 3 Music LTE zatím budou podporovat jen LTE amerického operátora Verizon. Sama společnost neuvedla, jestli plánuje rozšíření nebo dostupnost na jiných trzích.

Deezer míří na zápěstí, nově si jej vychutnáte na Garmin produktech

Původní článek 14. 6.

Společnost Garmin představila nové chytré hodinky řady Vivo, přesněji se jedná o model pod názvem Garmin vivoactive 3 Music. Hlavním lákadlem je nově integrovaný inteligentní modul GPS s integrovanou podporou hudby, díky které můžete uložit až 500 skladeb pro offline poslech, a to v rámci Deezer, iHeartRadio či klasických souborů. 

Jinak se jedná o totožné hodinky, jako vivoactive 3, neboť zde najdeme stejné fitness funkce, včetně podpory Garmin Pay – bezkontaktní platební řešení. Pojďme se ale společně podívat na veškeré hardwarové specifikace hodinek Garmin vivoactive 3 Music. 

Garmin vivoactive 3 Music a hardwarové specifikace

V rukou budete mít plnobarevný 1,2palcový Garmin Chroma displej s rozlišením 240 x 240 pixelů. Celkové konstrukční rozměry hodinek činí 43,1 x 43,1 x 13,6 mm při hmotnosti 39 gramů. Jelikož se jedná o fitness hodinky, nachází se zde certifikace 5 ATM, která zaručuje 100 % vodotěsnost. 

Chytré hodinky Garmin vivoactive 3 Music jsou samozřejmě kompatibilní s platformami Android a iOS. Hodinky je taktéž možné přizpůsobit tisíci aplikací, widgetů a dalších témat z obchodu Connect IQ.

Uživatelé se mohou například těšit na více než 15 předem nahraných GPS a „indoor“ sportovních aplikací, včetně jógy, běhu, plavání a další. Mezi další funkce patří také sledování vaší úrovně fitness, a to pomocí VO2. Díky hodinkám také můžete lépe zvládat stres.

Hodinky disponují dalšími funkcemi, jako je inteligentní oznámení, automatické nahrávání do Garmin Connect, LiveTrack a další. Co se však životnosti baterie na jedno nabití týká, je ze umístěn akumulátor zaručující 7denní výdrž v režimu smartwatch, 5hodinovou výdrž v režimu GPS s hudbou a 13hodinovou výdrž v režimu GPS bez hudby. 

Garmin vivoactive 3 Music bude k dispozici pouze v černé variantě a 20mm řemínkem. Aktuálně hodinky stojí okolo 6 599 Kč bez DPH a jsou k dispozici v USA.

Zdroje: fonearena.com, androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat