Garmin rozšiřuje dostupnost Spotify aktualizováno

Garmin rozšiřuje dostupnost Spotify [aktualizováno]
2019-02-21T13:20:08+02:00
• 21. 2. 2019

Aktualizováno 21. 2.

Podporu hudební streamovací služby Spotify mělo do této chvíle oficiálně jen jedno zařízení. Nyní jsme se dočkali rozšíření o druhé. Spotify je dostupné nově pro Garmin vivoactive 3 Music, tedy hodinky, které mají lákat na hudební možnosti. Podpora tedy přichází několik měsíců po uvedení na trh.

Původní článek 4. 10.

Jestliže vlastníte fitness hodinky značky Garmin, které podporují hudbu, budete z této novinky velmi nadšeni. Jedinou možností, jak doposud načíst hudbu, byla služba Deezer či iHeartRadio. To se však počínaje dnešním dnem zcela mění.

Společnost Garmin na své tiskové konferenci totiž oznámila, že uzavřela partnerství se švédskou hudební streamovací službou Spotify. Pro uživatele to znamená jediné – konečně budou moci na svých chytrých hodinkách Garmin používat aplikaci Spotify. 

Spotify podporuje zatím jen jeden model

Podpora této služby bude prvně zpřístupněna na modelu Fenix 5 Plus. Chcete-li službu Spotify na tomto zařízení používat, musíte být předplatitelé Spotify Premium. Pokud jím nejste, můžete se zaregistrovat zde. Následně pak přejdete do obchodu Connect IQ a zde aplikaci stáhnete. Jakmile se aplikace stáhne a nainstaluje, budete moci začít vytvářet své vlastní playlisty přímo na hodinkách. 

V současné době nejsou podporovány jiné modely, to znamená, že model Vivoactive 3 Music nebo Forerunner 645 Music se podpory dočká o něco později. Jedná se o poměrně zajímavý krok, nicméně přidání jedné z nejpopulárnějších hudebních streamovacích služeb na světě jedině vítáme. Jakmile se aplikace dostane na další hodinky značky Garmin, budeme vás o tom samozřejmě informovat, a to prostřednictvím článku na našem webu.

Zdroje: androidauthority.com, engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat