Coolpad představil model Note 6

Coolpad představil model Note 6
2018-05-05T19:44:53+02:00
• 5. 5. 2018

Po více než rok a půl dlouhé odmlce přichází nová generace série Note od společnosti Coolpad. Nástupce se dočkal model Note 5, který byl uveden do prodeje v listopadu roku 2016. Novinka samozřejmě nese název Note 6 a o proti svému předchůdci doznal vylepšení ve více částech. Čínský výrobce si připravil rovnou dvě hardwarové konfigurace, přičemž obě můžete zakoupit za velmi přijatelnou prodejní cenu.

Žádné přehnané rozměry

Přestože přívlastek Note často znamená větší displej než u běžného telefonu, tak v tomto případě je k dispozici 5,5palcový displej s FullHD rozlišením a 2.5D zakřivením. Uvnitř běží osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 435 s grafickým čipem Adreno 505. Ke 3GB paměti RAM patří 32GB úložiště a 4GB paměť RAM je spojena se 64GB úložištěm. Každopádně obě varianty podporují paměťové microSD karty.

Záda nesou 13megapixelový fotoaparát s LED bleskem, zatímco vpředu čekají dva senzory v podobě 8megapixelového a 5megapixelového snímače včetně LED diody. Ostatní výbavu doplňuje snímač otisků prstů, funkce dual-SIM, 4 070mAh baterie či operační systém Android ve verzi 7.1 Nougat. Prodejní cena startuje u hranice 135 dolarů (tj. cca 2 886 Kč). Druhá lépe vybavená verze stojí jen o 15 dolarů (tj. cca 321 Kč) více.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat