Opusťte pedály díky elektrickému přednímu kolu se slevou přes 60 %! sponzorovaný článek

Opusťte pedály díky elektrickému přednímu kolu se slevou přes 60 %! [sponzorovaný článek]
2018-05-07T17:34:32+02:00
• 6. 5. 2018
2

Cyklistika je velmi populárním sportem dnešní doby. Tento sport si však cyklisté nedopřávají pouze na rovném povrchu, ale mohou je potkat i strmé kopce, či příliš dlouhá trasa, což se pro některé cyklisty může stát nezdolatelným. Portál TomTop přišel s jednoduchým řešením. Do jeho slevové nabídky zařadil chytré elektrické přední kolo s velikostí 26 palců, které vaše kolo přemění na elektrokolo. Díky tomuto skvělému elektrickému kolu již nebudou kopce a dlouhé trasy žádným problémem.

Především je potřeba vyzdvihnout úžasnou slevu, kterou TomTop poskytl. Po slevě se produkt s cenou pohybuje kolem 18 000 korun českých. Díky našemu partnerovi a jeho skvělé slevě se cena zastavila na necelých 6 000 korunách! Tuto bezkonkurenční cenu získáte po zadání slevového kupónu CMSEB. Stačí pouze navštívit tento link a produkt je za tuto úžasnou cenu váš!

Přeměňte váš bicykl v elektrokolo

Osazení předního kola zahrnuje velmi jednoduchou montáž. Stačí pouze sundat staré přední kolo a osadit vidlice tímto novým elektrickým kolem. K tomu vám jistě napomůže sada nářadí, která je obsahem balení. Kolo má v sobě zabudovaný akumulátor, který lze snadno dobít. Samotný akumulátor má i USB výstup. Obří 32 000 mAh baterie umožní při jízdě nabít např. váš telefon. Motor se pyšní vysokým výkonem a velmi dlouhou životností. Při jízdě navíc nebude nijak rušit, poněvadž je velmi tichý.

Za zmínku též stojí brzda, která je přibalena v bohatém balení. Ta je kotoučového typu a zaručuje velmi efektivní brzdnou schopnost.

Samotné kolo s přídomkem „chytré“ je ovládáno dvěma různými módy. Ty se liší rychlostí a dojezdem. První mód, tedy mód, kdy kolo pracuje za vás, umožní jet rychlostí až 24 kilometrů za hodinu s maximálním dojezdem 20-25 km. Druhý mód, kdy samotnému kolu pomáháte pedály, umožní jet až 32 km/h a pyšní se dojezdem až 50 km! Pokud je kolo vybité, je samozřejmě možné na kole dál jezdit, což je skvělá výhoda.

K elektrickému kolu se váže i skvělá aplikace, díky které je možné sledovat určité statistiky. Jedná se např. o rychlost, dojezd, stav baterie, apod. O tom, co toto skvělé kolo umí, se můžete přesvědčit na tomto videu:

Obsah balení

  • Střídavý motor
  • Přední kolo i s pneumatikou
  • Kotoučová brzda
  • Nabíječka
  • Baterie
  • Držák na mobilní telefon
  • Řadící páčka na palec s kabelem
  • Manuál
  • Přenosný vak na baterii
  • Set nářadí

Nabídka je velmi časově omezená. Využijte této bezkonkurenční nabídky ihned. Stačí kliknout na tento odkaz a toto skvělé kolo, díky kterému se stane z vašeho bicyklu elektrokolo, může být vaše za necelých 6 000 korun českých! Nezapomeňte při objednávce zadat slevový kód CMSEB.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Miluju tyhle sponzorované články.
Okamžitě vím, co nekupovat 😂

Petr Hošek

7. 5. 2018, 8:35

U Tomtop vyhozené peníze…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat