iPhone: originální servis a tvrzená skla za lidové ceny! sponzorovaný článek

iPhone: originální servis a tvrzená skla za lidové ceny! [sponzorovaný článek]
2018-05-16T03:00:05+02:00
• 16. 5. 2018

Poškozený displej iPhonu, slabá výdrž baterie nebo již velice potiché sluchátka u iPhonu? Jednoznačně tři nejčastější závady, se kterými se u iPhonu dennodenně potýká mnoho uživatelů iPhonu.

Výměna displeje iPhonu – Originální díly zaručeny!

Prasklý, nebo jinak poškozený displej iPhonu má snad každý druhý jablečný uživatel. Při pohledu na některé displeje si člověk až říká: “Sakra, jak tenhle iPhone může svému majiteli ještě sloužit”. Většinou je to v případech, kdy je sklo displeje úplně rozdrcené na padrť, některé kusy jsou vypadané, podsvícení displeje prosvítá ven, ale iPhone stále funguje a jeho majitel se ne a ne odhodlat k výměně. Přitom výměna displeje nemusí být příliš nákladná, ani zdlouhavá záležitost, stačí vědět, kam správně zajít. 

V případě, že preferujete především kvalitu a rádi byste dostali originální displej na který je opravdu spolehnutí, nebudete jednoznačně hledat tu nejlevnější variantu, přesto je ale možné si nechat displej vyměnit za originální a ještě příliš nezatížit peněženku. V čem jsou originální displeje rozdílné oproti těm levným, neoriginálním? 

Výhody originálního displeje iPhonu

  • Pozorovací úhly – Pokud jste již někdy viděli neoriginální displej iPhonu, jednoznačně největším problémem u něj byly pozorovací úhly. Při pohledu na nainstalovaný neoriginální displej pod jiným než kolmým úhlem můžete pozorovat zhoršenou kvalitu obrazu. Čím větší ostrý úhle pohledu, tím horší kvalita zobrazené. Na rozdíl od toho originální displej zůstává svou kvalitou zobrazené pod jakýmkoliv úhlem stejný.
  • Samovolné psaní a ovládání iPhonu – Neoriginální displeje mohou občas z ničeho nic přestat fungovat. Zasekne se Vám písmenko při psání, nebo si iPhone píše sám co chce. Obvyklé je také samovolné otevírání a zavíraní aplikací. Tomuto problému se říká tzv. GhostTouch. Tento problém se vyskytuje pouze u laciných náhradních čínských displejů, které nedosahují potřebné kvality.
  • Nefunkční funkce ForceTouch – Další problém může nastat u funkce ForceTouch, kterou jsou vybaveny od iPhonu 6s všechny iPhony. Displej dokáže rozeznat, jak moc jste na displej zatlačili a podle toho otevřít například rychlou nabídku k aplikaci, nikoliv aplikaci jako takovou. Při použití nekvalitního displeje může být tato funkce omezena.

Proto je tedy lepší zvolit iPhone Servis, který používá pouze originální displeje a dokáže tak garantovat, že výše zmíněné problémy po výměně displeje nenastanou. Jedním takovým je iPhone Servis Tvrzenýsklo.cz – Zde si můžete nechat opravit Váš iPhone na počkání, za skvělé ceny, bez jakékoliv nutnosti objednání předem! 

Proč si nechat opravit iPhone u Tvrzenýsklo.cz

Výměna displeje u iPhonu v Praze, na počkání, bez nutnosti objednání předem byla již zmiňována, ovšem kromě výměny displeje si zde můžete nechat opravit i další závady na Vašem iPhonu. Těmi nejčastějšími problémy jsou špatná baterie a sluchátko. Většina servisních zákroků probíhá na počkání. Průměrná doba opravy je přibližně 15 – 20 minut i s následným otestováním iPhonu po opravě. Jaké jsou další výhody v případě opravy iPhonu u Tvrzenýsklo.cz 

  • Použití pouze originálních displejů – Je důležité znovu zdůraznit, že pokud se zastavíte na výměnu displeje, dostanete originální displej, který nebude mít žádný z výše zmiňovaných problémů. Všechny ceny oprav jsou uvedené za náhradní díl i provedenou práci, takže k ní již nebude připočtený žádná další poplatek, cena je konečná. 
  • Tvrzené sklo k výměně displeje ZDARMA – Pokud si necháte vyměnit displej u iPhonu, jako bonus / dárek dostanete Tvrzené sklo zdarma. Tvrzené sklo Vám bude rovnou na místě  i aplikováno.
  • Proplacené parkovného po dobu opravy – Zastavíte-li na nedalekém (asi 40m) hlídaném parkovišti a před placením uvedete, že máte zájem o proplacení parkovného, bude Vám parkovné po dobu opravy odečteno od ceny servisního zákroku.
  • Rezervace termínu iPhone servisu – Nechcete přijít na prodejnu a čekat, než bude dokončena oprava iPhonu zákazníka, který přišel před Vámi? Zarezervujte si jednoduše termín buď na telefonním čísle, nebo jednoduše prostřednictvím objednávky a zajistěte si tak přednost před zákazníky, kteří přijdou bez objednání. 
  • 80% oprav iPhonu na počkání – Většina servisních zásahů probíhá opravdu na počkání (přibližně 20 minut), není proto nutné odhlašovat z iPhonu funkci Find My iPhone, ani iPhone mazat. Před servisním zákrokem bude iPhone vypnut a po opravě opět zapnut, takže nepřijdete ani o žádná data.
  • Široký sortiment příslušenství – Budete-li shánět rovnou na opravený iPhone ochranný kryt, držák do auta, sluchátka nebo třeba nový nabíjecí kabel, přímo na prodejně můžete zakoupit spoustu příslušenství, které také naleznete na eshopu zde.

Kde se Tvrzenýsklo.cz nachází?

Kamenná prodejně se nachází na adrese Ostrovského 32, Praha 5. Což je přibližně 250 metrů od stanice Metra B – Anděl. (Výstup směr Knížecí), nebo také naproti autobusové zastávce Ženské domovy. Parkování je možné na zásobování České pošty, nebo na hlídaném parkovišti nedaleko. Na níže zobrazené mapce můžete vidět jak se na prodejnu dostat pěšky od metra, nebo kde je možné zaparkovat. 

 

Pokud tedy sháníte iPhone Servis, kde Vám při výměně displeje opravdu poskytnou originální displej, kde většina oprav probíhá na počkání bez jakékoliv nutnosti objednání předem a záruka na použité díly i provedenou práci opravdu něco znamená, Tvrzenýsklo.cz je ideální volbou! V případě jakéhokoliv problému je reklamace řešena okamžitě na místě, nikoliv ve 14denní lhůtě, nemusíte se tak obávat, že o svůj iPhone na čas přijdete.

CENÍK PROVÁDĚNÝCH OPRAV IPHONU NALEZNETE ZDE!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat