Xiaomi Mi 6X se opět odhaluje

Xiaomi Mi 6X se opět odhaluje
2018-04-07T09:00:58+02:00
• 7. 4. 2018

Čínský telekomunikační úřad TENAA nám sice už odhalil většinu stěžejních specifikací modelu Mi 6X od společnosti Xiaomi, ale po internetu začíná kolovat nový seznam v přesnější podobě. Nemůže být pochyb nad displejem v populárním poměru 18:9 nebo dvojitým senzorem fotoaparátu. S největší pravděpodobností jej čínský výrobce v budoucnu představí také jako druhou generaci modelu Mi A1 v rámci programu Android One.

Jen nepatrná vylepšení

Přední panel má zabírat 5,99palcový IPS LCD displej s rozlišením FullHD+ a 20megapixelová kamerka na oblíbené selfie fotografie. Vnitřní část vyplní osmijádrový procesor Snapdragon 626 od Qualcommu běžící pod taktovací frekvencí 2,2 GHz, grafický čip Adreno 506, operační paměť RAM o velikosti 4 GB nebo interní paměť s kapacitou 64 GB. Telefon bude při životě držet 2 910mAh baterie s podporou technologie rychlého nabíjení Quick Charge 3.0.

Zadní část nabídne vzpomínané dva fotoaparáty ve složení 20megapixelový a 8megapixelový senzor. Zatímco u modelu Mi 6X můžeme očekávat platformu MIUI ve verzi 9.5, tak druhá generace Mi A2 v základu získá operační systém Android v nejnovější verzi 8.1 Oreo. Poslední generace Mi 5X byla představena koncem července loňského roku, takže jeho nástupce se ukáže asi v následujících týdnech.

Zdroj: bestunderr.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat