Využijte náš kupón a získejte sportovní sluchátka za neuvěřitelných 85 Kč! sponzorovaný článek

Využijte náš kupón a získejte sportovní sluchátka za neuvěřitelných 85 Kč! [sponzorovaný článek]
2018-04-29T08:22:41+02:00
• 29. 4. 2018

Kvalitní hudební poslech je dnes záležitostí, která se dá zrealizovat i za pár korun. Skvělým příkladem jsou tato bezdrátová sportovní sluchátka, která vás vyjdou doslova na pár korun. Sluchátka můžete zakoupit na portále TomTop.com na tomto odkaze. A ačkoliv je na portále naleznete za 146 korun, díky kódu CYJAA, který vám, našim čtenářům, partner poskytl, cena klesne na bezkonkurenčních 85 korun!

Dopřejte si kvalitní zvuk za pár korun

Výrobce produkt vyzdvihuje hlavně díky skvělému stereo zvuku. Ten nabízí skvělý zvukový požitek, který mají na starosti vysoce kvalitní měniče. V kombinaci s ultralehkým provedením si můžete dopřát opravdu kvalitní zvuk i při sportu, přičemž o sluchátkách ani nebudete vědět.

Samotná konstrukce pak zaručuje, že sluchátka v uších drží jako přibitá. Hudbu si navíc na plné nabití můžete užívat až plné 4 hodiny. Nabíjení následně zrealizujete pomocí přibaleného USB kabelu.

Samozřejmostí je i vestavěná technologie hands free. Lze tedy pomocí špuntů i volat. Není tak třeba přerušit hudební poslech odložením a odpovědět na hovor zvednutím telefonu. Zvednutí hovoru uskutečníte pomocí ovládacího panelu. Ten též obsahuje tlačítka pro ovládání hudby, lze na něm tedy najít ovládání hlasitosti, přeskakování skladeb a pozastavení.

Sportovní sluchátka k vašemu zařízení připojíte pomocí bluetooth. Výhodou tedy je, že vám při vašich aktivitách nebude překážet kabel a vy si budete moct sport užít naplno.

Obsah balení

  • Sportovní bezdrátová sluchátka
  • USB nabíjecí kabel
  • Uživatelský manuál

Využijte této skvělé nabídky již nyní. Produkt zakoupíte na tomto odkaze. Díky slevovému kupónu CYJAA mohou být vaše za krásných 85 korun českých! Neváhejte tedy příliš dlouho, akce nepotrvá věčně a tyto skvělé bezdrátové špunty velmi rychle mizí.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat