Spectacles V2 – druhá generace brýlí pro Snapchat

Spectacles V2 – druhá generace brýlí pro Snapchat
2018-04-28T19:35:40+02:00
• 28. 4. 2018

Chytré brýle Spectacles V2 ve druhé generaci jsou oficiálně představeny a společnost Snap do nich vkládá daleko větší naději než v předchozím případě. První generace odhalená v září roku 2016 způsobila mírný propad ve finančních výsledcích. Ovšem vinu nenese zařízení, ale obchodní model přes náhodně rozmístěné automaty, které údajně způsobily nadbytek zásob na skladě. Nový model se pyšní řadou vylepšení, přičemž cena stoupla nahoru jen o 20 dolarů.

Fanoušci Snapchatu zbystřete

Do výčtu novinek patří zvýšená kvalita záznamů v HD včetně možnosti fotografování, druhý mikrofon pro lepší zvuk nebo odolnost vůči vodě. Baterie se stejnou kapacitou vydrží nahrát až 70 videí v obvyklé délce 10/20/30 sekund a přenos do spárovaného zařízení trvá 3-4x méně času díky vlastnímu WiFi připojení. Dodávané pouzdro slouží buď jako nabíjecí kolíbka či nabíječka na cesty, kde brýle dokáže nabít 4x.

Výrobce v budoucnu počítá s polarizovanými a dioptrickými skly. Avšak prvotně půjde o běžné sluneční brýle za 149,99 dolarů (tj. cca 3 158 Kč) ve třech verzích (Onyx, Ruby, Sapphire) s dvoudenní dopravou zdarma. Prodej bude probíhat pouze přes oficiální stránky. V první vlně se počítá s trhy v USA, Kanadě, Velké Británii, Francii. Nizozemsku, Norsku, Dánsku, Belgii, Finsku, Polsku, Španělsku, Itálii, Irsku.

Zdroj: snap.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat