Nový chytrý náramek Honor Band 3 nyní ve slevě za pár korun! sponzorovaný článek

Nový chytrý náramek Honor Band 3 nyní ve slevě za pár korun! [sponzorovaný článek]
2018-04-05T07:17:35+02:00
• 5. 4. 2018

Před několika měsíci jsme se dočkali představení chytrého náramku zaměřeného pro sportovce, který společnost odhalila pod názvem Honor Band 3. Nový přírůstek na první pohled vypadá jako běžný konkurent pro náramky od amerického Fitbitu, ale čínský výrobce schoval všechny podstatné funkce právě do vnitřní části strojku.

Nejžhavější novinkou je měřič VO2 Max, který dokáže vypočítat maximální spotřebu kyslíku organismu při fyzické aktivitě a výsledná hodnota je často považována za objektivní ukazatel uživatelovy kondice. Využitá technologie slibuje takřka 95% přesnost. Model Band 3 umí monitorovat srdeční tep, rychlost či uraženou vzdálenost. Nová varianta dostala navíc GPS modul, běžeckého trenéra Running Coach, speciální technologii TruSleep pro sledování spánku a dýchání během sportování.

Sledování srdeční frekvence je možné dokonce nepřetržitě po celý den. Funkce Training Effect zvládá vyhodnotit cviky v závislosti na vaší kondici. Díky zvýšené odolnost (5 ATM) nemusíte brát ohledy na déšť, můžete se s nimi potápět či sprchovat. Samozřejmostí je upozorňování na nové události ze spárovaného zařízení. Chytrý náramek navíc vydrží na jedno nabití 10 – 21 dní při maximálním vytížení.

Huawei Band 3: jak získat slevu?

Jestliže máte o chytrý náramek zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten Huawei Band 3  nabízí za 839 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón ODKPKZHE, zaplatíte pouhých 680 Kč. Náramek si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat