GeekBench upřesňuje Moto E5 Plus a G6 Plus

GeekBench upřesňuje Moto E5 Plus a G6 Plus
2018-04-16T15:00:00+02:00
• 16. 4. 2018

Zbývá jen pár dnů do oficiálního představení novinek od společnosti Motorola a ještě předtím benchmark Geekbench upřesňuje hardwarovou výbavu u dvou zařízení. Konkrétně jsou zveřejněny základní údaje modelu Moto E5 Plus a Moto G6 Plus, které budou mít namířeno za konkurencí do střední třídy. Telefon Moto G6 Plus v konečném výsledku pravděpodobně získá výkonnější procesor, než se původně očekávalo.

Dostačující standard

Dostupný výpis z databáze modelu Moto E5 Plus připisuje osmijádrový procesor Snapdragon 430 od Qualcommu, grafický čip Adreno 505 a operační paměť RAM o velikosti 3 GB. Jiné zahraniční zdroje počítají s displejem o poměru stran 18:9 nebo se snímačem otisků prstů skrytém v logu Moto na zádech. Ve srovnání vychází Moto G6 Plus o něco lépe a upřesněná vnitřní výbava to pouze potvrzuje.

U Moto G6 Plus se původně ukazoval osmijádrový procesor Snapdragom 630, ale nejnovější únik z Geekbench odhaluje lepší Snapdragon 660 taktovaný na frekvenci 2,21 GHz po boku čipu Adreno 512 a 4GB operační paměti RAM. Mezi ostatními prvky výbavy lze vyhlížet 5,93palcový FullHD+ displej, 32GB interní úložiště, 12MPx fotoaparát, 5MPx kamerku, 3 200mAh baterii nebo funkci dual-SIM. Nakonec tisková konference by měla proběhnout už 19. dubna.

Zdroje: browser.geekbench.com, browser.geekbench.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat