Motorola představila Moto Stereo Speaker

Motorola představila Moto Stereo Speaker
2018-04-16T14:00:33+02:00
• 16. 4. 2018
1

Sérii příslušenství Moto Mods rozšiřuje společnost Motorola o jeden nový přírůstek, který je plně kompatibilní se všemi zařízeními v rámci modelové řady Moto Z. Novinka nese název Moto Stereo Speaker a jedná se v pořadí již o třetí reproduktor. Avšak s tím podstatným rozdílem, že současná generace není vyrobena firmou JBL jako v předchozích dvou případech. Tentokrát si celkovou výrobu zajistila samotná Motorola.

Kvalitní doplněk za rozumnou cenu

Jednoduchá konstrukce byla vybavena dvěma stereofonními reproduktory s maximálním výkonem 80 dB a praktickým stojánkem, díky kterému telefon můžete v režimu na šířku podepřít pod úhlem. Doplněk přišel o vestavěnou baterii, takže uživatelé sice nemusí řešit její stav, ale potřebnou energii bude odčerpávat ze spárovaného zařízení. Absence baterie přináší také nižší hmotnost – přesněji 102 gramů.

Nicméně kvalitě vycházejícího zvuku by měla být rovnocenná jako u Moto Mods od populárního JBL. Kromě poslechu hudby lze příchozí hovor přesměrovat do hlasitého reproduktoru. Nový Moto Stereo Speaker prošel mnoha kompromisy, což ještě dokládá chybějící odolnost vůči vodě. Výrobce zahájil prodej přes oficiální stránky za 59,99 dolarů (tj. cca 1 231 Kč) a dohromady jsou k dispozici tři barevné verze – červená, černá, modrá.

Zdroj: motorola.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Filip Eliáš

16. 4. 2018, 20:15

vypadá dobře jen aby tak i hrál.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat