Kompaktní gravírovací přístroj Meterk DK-BL za necelých 2000 korun! sponzorovaný článek

Kompaktní gravírovací přístroj Meterk DK-BL za necelých 2000 korun! [sponzorovaný článek]
2018-04-16T16:59:38+02:00
• 16. 4. 2018

Gravírování je automatický proces, který nahrazuje manuální rytí do materiálů. Díky tomu můžete z běžných předmětů udělat krásné a unikátní kousky, které vám bude kdekdo závidět. Díky portálu TomTop.com se můžete gravírování věnovat i z pohodlí domova. Za zmínku však stojí, že TomTop na skvělý gravírovací přístroj Meterk DK-BL poskytuje 47% slevu!  Díky slevě si kompaktní přístroj můžete dopřát již za 95.99 amerických dolarů, což je v přepočtu bezkonkurenčních 1960 korun českých! Pokud vás cena také velmi zaujala, Meterk DK-BL zakoupíte zde.

Meterk DK-BL: Z obalu na telefon kousek umění

Gravírovač Meterk DK-BL je precizní gravírovací přístroj. Díky inovativní technologii je výsledek velmi přesný a věrohodný své předloze. Bezdrátová technologie umožňuje gravírovat kdekoliv a kdykoliv jen a pouze za pomoci chytrého zařízení s nainstalovanou příslušnou aplikací, která je kompatibilní jak s Androidem, tak s iOS, a přítomností zapnutého bluetooth.

Připojení k PC je však samozřejmostí, stačí mít nainstalovaný příslušný software. Programy chytře upraví jakoukoliv fotografii do černobílé podoby, díky čemuž bude obrázek připraven k přenesení na povrch. Ten může být plast, dřevo, karton a další měkčí materiály. Zařízení má zabudovanou čtečku TF karet, na které můžete mít uložené obrázky určené ke gravírování (TF karta obsažena v balení).

Gravírovač obsahuje dva módy. Klasické gravírování a 3D gravírování s efektem textury. Obrazce na vašem krytu na telefon mohou vypadat o mnoho lépe s hrubým vystouplým povrchem.

Samotné gravírování je i zážitek na pohled. V tomto videu se můžete přesvědčit o kvalitách přístroje Meterk DK-BL:

Co obsahuje balení?

  • Laserový gravírovač Meterk DK-BL
  • Ochranné brýle
  • Mikro USB kabel
  • Imbusový klíč
  • Čtečku karet s 1GB TF kartou
  • Zkušební dřevěný blok
  • Transportní vak
  • Uživatelský manuál

Za cenu 1960 korun českých dostanete precizní gravírovač Meterk DK-BL, který vám umožní udělat běžnou věc netradiční a unikátní. Přijde vám nudný váš obal na telefon? Toto můžete změnit a přenést na něj např. fotku vaší rodiny. To vše v kompaktních rozměrech. Neváhejte a zakupte tento skvělý přístroj za ještě lepší cenu na tomto odkaze.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat