Baterie Apple Watch Series 2 se nafukují, Apple přichází s řešením

Baterie Apple Watch Series 2 se nafukují, Apple přichází s řešením
2018-04-22T10:58:25+02:00
• 18. 4. 2018
2

Společnost Apple se rozhodla opravit vybrané modely Apple Watch Series 2, které nelze zapnout nebo se potýkají s nafouklými bateriemi. Podle jablečné společnosti a autorizovaných prodejců k nafouknutí baterie může opravdu dojít, ovšem pouze za určitých podmínek. 

Majitelé, kteří se s tímto problémem setkali či setkají, mají nyní právo na bezplatnou opravu. Apple záruku o něco málo vyšperkoval, neboť této příležitosti můžete využít i po třech letech. Problém se podle oficiálních informací vyskytuje pouze na větších 42 mm modelech Apple Watch Series 2. 

Apple Watch Series 2 a vrácení peněz

Speciální program je k dispozici nejen pro USA, ale také Kanadu, Evropu, či dokonce Mexiko. Další skvělou zprávou je, že pokud jste baterii vyměnili za své náklady, můžete Apple požádat o vrácení peněz. Samozřejmě je důležité mít k dispozici fakturu a tak podobně. 

Nafouknutá baterie může zabránit zapnutí hodinek, anebo dokonce může displej lehce nadzvednout, což není v pořádku. Apple tak reaguje na reporty zákazníků, kteří své problémy sdíleli ve fórech Apple Support Communities. 

Právo na výměnu baterie se vztahuje pouze na 42 mm Apple Watch Series 2, včetně Sport, Edition, Hermès a Nike +. Podotýkám, že se záruka nevztahuje na původní modely Apple Watch, Series 1 a Series 3 ani na libovolné 38 mm verze. 

Pokud máte podobný problém, ihned kontaktujte Apple Podporu, anebo autorizovaného prodejce. A jestli toužíte po vrácení peněz za výměnu baterie, kontaktujte přímo Apple Podporu. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

„Nafouknutá baterie může displej lehce nadzvednout, což není cool.“
Ano, to je hlavní problém. Koho zajímá třeba voděodolnost.

Petr Hošek

18. 4. 2018, 17:45

Co by člověk chtěl za ty peníze…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat