Poodhaluje se Asus Zenfone Max Pro M1 spekulace, aktualizováno

Poodhaluje se Asus Zenfone Max Pro M1 [spekulace, aktualizováno]
2018-04-22T01:40:14+02:00
• 22. 4. 2018
2

Aktualizováno 22. 4.

Evan Blass potvrzuje na svém Twitteru příchod smartphonu s názvem Asus Zenfone Max Pro M1 a dodává, že bude vybaven procesorem Snapdragon 636, který bude mít k dispozici 4 GB operační paměti. Kromě toho bude moci majitel vložit dvě SIM karty a také microSD kartu, takže se nebude muset rozhodovat, jestli dá přednost jedné SIM kartě a dodatečnému úložišti, nebo jen dvěma telefonním číslům. Evan také poskytl render ve vyšší kvalitě. Další informace nejsou k dispozici.

Původní článek 20. 4.

Asus na letošním veletrhu MWC představil poměrně zajímavé novinky. Respektive se nabízí výborný poměr ceny a výkonu. Nyní se ale možná dočkáme ještě zajímavějšího modelu, ale ne z pohledu výbavy, byť nebude špatná, ale hlavně po stránce softwaru.

Asus Zenfone Max Plus – další s 18:9 displejem

Zenfone Max Pro M1

Asus si neláme hlavu s délkou názvů svých mobilů, což opět dokáže představení novinky Asus Zenfone Max Pro M1. Série Max vždy disponuje velkou kapacitou baterie a ani zde se nebude jednat o výjimku. Max Pro M1 bude mít k dispozici 5000 mAh. Sice neznáme rozlišení displeje, ale zjevně se bude nabízet minimálně dvoudenní výdrž na jedno nabití.

Samotný zobrazovací panel bude mít 6palcovou úhlopříčku a nabídne poměr stran 18:9 (2:1). O výkon se bude starat Snapdragon 636 společně se 4 nebo 6 GB operační paměti. Úložiště bude nabízet 32 nebo 64 GB. Samozřejmostí je duální foťák na zadní straně, kde oba senzory budou mít 16 MPx. Stejnou hodnotu najdeme i u přední kamerky.

Zatím by se jednalo jen o zajímavý mobil z pohledu kapacity baterie, ale dostupné informace uvádí, že novinka nabídne čistý Android Oreo. Můžeme jen odhadovat, jestli se tím myslí verze bez nadstavby, nebo se bude rovnou jednat o mobil se systémem Android One.

Na veškeré detaily si budeme muset počkat do pondělí, kdy by měla být novinka uvedena. Bohužel to vypadá, že dostupnost bude první v Indii a není jasné, jestli se podívá na jiné trhy. Pakliže se potvrdí začlenění do programu Android One, mohlo by se jednat o předzvěst budoucího trendu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

alois navratil

24. 4. 2018, 14:24

diky zejste to z nadpisu odstranili vypadalo i znelo to opravdu divne…

alois navratil

21. 4. 2018, 15:31

Asus asi ????????????

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat