Casio odhalilo levnější hodinky ze série Pro Trek

Casio odhalilo levnější hodinky ze série Pro Trek
2018-04-21T20:39:25+02:00
• 21. 4. 2018

Produktová řada hodinek Pro Trek od společnosti Casio se rozšiřuje o jeden nový přírůstek, které bude opět primárně určen pro milovníky outdoorových aktivit. Novinku můžeme vyhlížet pod označením WSD-F20A a oproti jejím předchůdcům ji pořídíte za dostupnější cenu. Japonský producent nezapomněl přidat velké množství užitečných funkcí nebo řadu odolných prvků do náročného terénu.

Pod taktovkou Google Wear OS

Hodinky získaly 1,32palcový displej s rozlišením 320 x 300 pixelů, na němž běží nejnovější operační systém Wear OS do Googlu. Offline mapy ve spojení s vestaveným GPS modulem budou skvělým společníkem na turistické túry. Hned v závěsu si zaslouží zmínku digitální kompas, barometr, výškoměr, mikrofon či monitor sportovních aktivit. Zařízení je odolné vůči vodě do hloubky 50 metrů a splňuje odolností standard MIL-STD 810G.

Samotné tělo chrání tradiční pryskyřicové díly doplněné o uretanový pásek. Baterie v režimu s monochromatickým LCD displejem vydrží až měsíc v provozu. Jinak se výdrž pohybuje v řádech několika málo dnů. Mezi kompatibilní zařízení patří všechna minimálně se systémem Android 4.3 nebo iOS 9.0. Nakonec v prodeji bude od května pouze jedna barevná verze Indigo Blue za cenu 399 dolarů (tj. cca 8 236 Kč). To je o rovných 100 dolarů méně než cenovka u modelu WSD-F20.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat