Apple skutečně plánoval iPhone X Gold, setkal se však s nezvyklými potížemi

Apple skutečně plánoval iPhone X Gold, setkal se však s nezvyklými potížemi
2018-04-18T12:20:07+02:00
• 18. 4. 2018
2

I přes veškeré problémy s iPhonem X společnost Apple skutečně plánuje představit Zlatou variantu. Tuto informaci potvrdily dokumenty podané u Federální komice pro komunikaci. 

Pokaždé, když chce jablečná společnost představit nové zařízení, musí sdílet veškeré podrobnosti s FCC, tak jako tomu bylo například s iPhonem X v září loňského roku. Podle zveřejněných dokumentů je pravděpodobné, že Apple představí iPhone X ve zlaté barvě. 

Abych vše uvedl na pravou míru. Důvodem, proč jsme se nedočkali zlaté varianty dříve, jsou výrobní problémy, které Apple nedokázal včas vyřešit. V tomto roce by se o to firma mohla znovu pokusit. Finální podobu nyní známe, a to díky FCC, které fotografie zveřejnila na základě překročení 180denní lhůty, po kterou musela být fotka v přísném utajení. 

Nicméně, na obrázcích výše si můžete zřetelně prohlédnout finální podobu iPhonu X ve zlaté barvě. Na první pohled je zřejmé, že se zde odstín podobá skleněné zadní straně iPhonu 8. Ale to vůbec nevadí, protože telefon vypadá v této variantě opravdu vkusně. 

iPhone X Gold: proč jsme se jej nedočkali?

Fotografie byly předloženy již v červenci loňského roku, což znamená, že Apple nedokázal problémy vyřešit ani za devět měsíců. Zajímavostí také je, že tento model byl označován jako iPhone X s LCD displejem. Ve skutečnosti však vlajková loď od Applu disponuje OLED panelem. Je tedy možné, že společnost plánovala představit verzi s LCD displejem. 

Původně se spekulovalo o tom, že Apple představí hned tři barevné varianty – Space Grey, Silver a Blush Gold. Ještě v září nás ale známý analytik Ming-Chi Kuo informoval, že zlatá varianta se může setkat s výrobními problémy a během předběžných objednávek bude k dispozici v extrémně nízkém objemu. Barva na rámečcích prý nedosahovala takové kvality, jakou si Apple představoval.

Je velkým otazníkem, zda-li se skutečně dočkáme ještě jedné barevné varianty. Osobně bych se raději přikláněl k té druhé variantě – nedočkáme. Líbila by se vám zlatá varianta iPhonu X? Dejte nám vědět do komentářů.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Smart Fanda

18. 4. 2018, 13:39

Asi tak. Gold humac.

Martin Jeřábek

VIP 18. 4. 2018, 12:40

Protože telefon vypadá v této variantě opravdu vkusně. :D April už byl, ten Gold je pěkný humus ble.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat