Apple: První beta verze tvOS 11.4 a watchOS 4.3.1 byly zveřejněny

Apple: První beta verze tvOS 11.4 a watchOS 4.3.1 byly zveřejněny
2018-04-04T17:10:31+02:00
• 4. 4. 2018

Je to teprve pár dní, kdy společnost Apple vydala watchOS 4.3 a tvOS 11.3. Vývojáři a inženýři však nespí, možná proto jsme se nyní dočkali další aktualizace v podobě watchOS 4.3.1 a tvOS 11.4. Oba instalační balíčky jsou aktuálně k dispozici pouze registrovaným vývojářům. 

Apple vydal tvOS 11.4 beta 1

Společnost Apple se nezaměřuje jen na iOS zařízení a Apple Watch, ale samozřejmě také na její Apple TV. Proto si pro registrované vývojáře připravila vůbec první beta verzi tvOS 11.4, která je k dispozici jak pro Apple TV 4, tak také Apple TV 4K. 

Prozatím se v této verzi žádných velkých novinek nedočkáme. Nejnovější vývojářská beta verze tvOS nově nabízí pouze podporu pro přizpůsobení rychlosti snímků u starších Apple TV. Změn dozrála také služba Apple Music, která nyní lépe zvýrazňuje playlisty pro hudební videa. 

Opravy chyb

Foundation

  • Klienti systému NSURLSessionStreamTask, které používali nezabezpečené připojení, se nemohli připojit, když během vyhodnocení souboru PAC došlo k chybě. Systém byl nakonfigurován buď pro službu Web Proxy Auto Discovery (WPAD) nebo Proxy Automatic Configuration (PAC).

Správa mobilních zařízení

  • Nebylo možné přeskočit všechny počáteční obrazovky nastavení, pokud byla použita konfigurace serveru MDM.

Apple vydal watchOS 4.3.1 beta 1

Společnost Apple se také zaměřila na chytré hodinky Apple Watch, které se nyní dočkaly aktualizace v podobě watchOS 4.3.1 beta 1. Instalační balíček nese označení 15T5535b, bohužel však nejsou k dispozici žádné poznámky k nové verzi.

Nejedná se samozřejmě o nic překvapivého, neboť watchOS 4.3.1 beta 1 se zaměřuje hlavně na optimalizaci systému. Velké změny tedy prozatím neočekáváme. Pokud však zjistíme více, budeme tento článek průběžně aktualizovat. 

Zdroje: 9to5mac.com, neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat