Ulefone doplňuje nabídku o Power 3S

Ulefone doplňuje nabídku o Power 3S
2018-03-11T09:09:48+02:00
• 11. 3. 2018

Ulefone v uplynulých letech vydal telefony s velikou kapacitou baterie. Nazval je Power a Power 2. Letos přišel Power 3, avšak ten byl doplněn modelem Power 3 Max se 13 000 mAh baterií a nyní i  modelem Power 3S. Přídomek „S“ značí u telefonů většinou nižší cenu a hroší specifikace, u Power 3S to spíše vypadá, že verze S je o něco lepší než verze bez S.

Nižší cena, avšak novější software

Ulefone Power 3 poskytuje svým zákazníkům operační systém Android ve verzi 7.1, zatímco letošní verze Power 3S má již Android 8.0. Cena oproti hlavnímu modelu je nižší přibližně o 40 až 60 eur, což v přepočtu činní nižší cenovku přibližně o 1 200 Kč. Power 3S pořídíte již od 3 500 Kč a výbavou se od verze Power 3 liší jen minimálně. SoC je zůstal stejný, tedy Helio P23 s osmi jádry taktovanými na 2 GHz. Operační paměť je sice nižší a má 4 GB, oproti 6 GB u Power 3, ale dle testů Antutu je výsledné skóre odlišné jen v řádu jednotek tisíc bodů, což není zásadní rozdíl.

Ulefone Power 3S

Mezi očekávanou výbavu patří velkokapacitní baterie s 6350 mAh kapacitou, což je vyšší hodnota než u Power 3, a to o 270 mAh. Díky rychlému nabíjení byste měli mít z nuly na sto procent nabito do dvou hodin. Power 3S přišel o svoji notifikační led diodu, což může být pro mnohé zájemce velikým problémem. Power 3S má též méně megapixelů na duálním fotoaparátu. Konkrétně 16 a 5 MPx a na selfie straně 13 a 5 MPx. Bohužel nepotěší váha modelu Power 3S, která má mírně přes 210 g, což nemusí být pohodlné při delším držení v ruce.

Zdroje: kimovil.com, ulefone.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat