Ulefone představil model Power 3, oproti předchůdci je větší, avšak tenčí

Ulefone představil model Power 3, oproti předchůdci je větší, avšak tenčí
2017-11-18T11:07:29+02:00
• 18. 11. 2017

Výrobce mobilních telefonů Ulefone má zvláštní spektrum svých telefonů. Nabízí například kopie současných vlajkových modelů s názvem S7, S8 a S8 Pro, taktéž i Mix. Kromě toho mají i model zaměřený na velikou výdrž s názvem Armor 2. Kromě toho mají řadu zaměřenou na dlouhotrvající výdrž baterie. A nyní pomalu přichází nový model Ulefone Power 3, který je vylepšeným nástupcem Power 2, jenž byl představen teprve před osmi měsíci.

Pořádná nálož baterie

O novém Power 3 není zatím moc informací. Ani sám výrobce ho na svých stránkách a na Facebooku neuvádí. Avšak na YouTube se objevily záběry z veletrhu Global Sources Consumer Electronics, kde firma model Power 3 představovala. Telefon disponuje novým procesorem od MediaTeku Helio P23, který byl představen na konci léta. O výkon se dále stará 6 GB RAM. Displej telefonu má 6“ a rozlišení FHD v poměru 19:8. Zadní systém kamer má 16 MPx a podpůrný 5 MPx a přední selfie kamerky mají 13 MPx a 5 MPx, navíc na obou stranách jsou podpůrné led blesky. Disponovat bude systémem Android 8, který bude však nějakým způsobem upraven výrobcem (jiné ikonky a doplnění v nastavení apod.).

Na snímku je vždy vlevo nový model Power 3 a napravo starší avšak letošní model Power 2

Tělo bude oproti předchozí verzi celokovové, a navíc bude i tenčí, což je pro držení v ruce přijatelnější. Každopádně celková šíře telefonu bude větší kvůli většímu displeji. Důležitým prvkem je baterie, která se u třetího modelu dostala na kapacitu 6080 mAh. Cena zařízení se má pohybovat pod 5000 Kč.

Zdroj: startlr.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat