Leagoo představilo Power 5 se 7000 mAh baterií

Leagoo představilo Power 5 se 7000 mAh baterií
2018-03-09T10:36:54+02:00
• 9. 3. 2018

Leagoo na veletrhu MWC představilo nový Leagoo S9, který je dle slov samotného výrobce kopií telefonu Galaxy S9 od Samsungu. Na veletrhu též představili nový smartphone se 7000 mAh baterií. Telefon se jmenuje Leagoo Power 5 a dle odhadů redakce by mohl vydržet kolem 15 až 20 hodin SoT (screen on time).

Obří baterie a technologií RealPower

Leagoo se pochlubilo vylepšenou technologií spotřeby baterie nazvanou RealPower, která má telefonu zaručit až o 25 % delší výdrž než jiná baterie s totožnou kapacitou. Zda jsou předpovědi společnosti Leagoo správné, nevíme, avšak spíše jsme na pochybách, jelikož dřívější převratné nové technologie vypadaly akorát dobře na papíře, jako třeba u námi recenzovaného Leagoo M5 Edge. Pokud by se nová technologie RealPower ukázala jako funkční, mohli by uživatelé u Power 5 dosáhnout zajímavého času SoT, odhadujeme kolem 20 hodin.

Leagoo Power 5

Kromě baterie stojí za zmínku i další specifikace, konkrétně systém Leagoo OS 5.0, který je postavený na Android 8.1. Leagoo je však známé častou neaktualizací svých zařízení, spíše se soustředí na výrobu nových. Displej má 5,99″ displej s rozlišením FHD. O výkon se mu stará procesor střední třídy Helio P23. Operační paměť má 6 GB a interní paměť získala 64 GB. Power 5 má duální fotoaparát se 13 a 2 MPx, přední fotografie má 13 MPx. Cena zařízení Leagoo Power 5 byla stanovena na 230 amerických dolarů, tedy 4700 Kč.

 

Zdroje: ,

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat