Energizer láká na odolný telefon s unikátní kombinací vlastností

Energizer láká na odolný telefon s unikátní kombinací vlastností
2018-03-09T11:29:44+02:00
• 9. 3. 2018
2

Společnost Energizer je možno znát s největší pravděpodobností díky jejich kvalitním tužkovým bateriím. Společnost ale mimo zmíněné baterie vyrábí i svítilny a různé příslušenství. Mezi jejich novinku ale patří bezesporu zásah do mobilního světa. Firma Energizer Holdings, sídlící v Missouri v USA, si pro nás připravila nový, vlastnostmi unikátní, mobilní telefon. Jedná se o typ H570S a spadá do odolné třídy mobilních zařízení.

Energizer Hardcase H570S: Když odolnost není vše

Zajisté se ptáte, v čem je zařízení tak unikátní. Nejedná se ovšem o unikátní vlastnost, kterou byste u jiných telefonů hledali marně, nýbrž o kombinaci. Sám výrobce uvádí, že se jedná o vůbec první telefon, který onu kombinaci vlastností a parametrů nabídne. A ačkoliv se nejedná o žádnou špičku, myslím si, že má H570S zajisté co nabídnout.

Mezi jeho hlavní výhody patří především úctyhodná kapacita baterie. Její hodnota se zastavila na poměrně brutálních 4800 mAh. To je jednoznačně nadprůměr a potěší nejednoho uživatele, co si na výdrž zařízení potrpí. Výrobce též implementoval technologii „Fast Charge“, ta zajistí velmi rychlé nabití. A to přes port USB-C.

Uvedená baterie musí samozřejmě něco pohánět. Celým srdcem zařízení je procesor P18 od společnosti Mediatek se 4 jádry na frekvenci 1.3GHz. Těm sekundují 3GB RAM.

Za zmínku jistě stojí pýcha přední strany zařízení od Energizer. Displej se zde nachází ve stále populárnějším poměru 18:9 a disponuje rozlišením HD+, tedy 1600×900 pixelů. V kombinaci s velikostí 5.7″ je obraz pěkně jemný. Když už byla řeč o odolnosti, nesmí chybět ochranné sklíčko. O to se postarala společnost Corning se svým Gorilla Glass. Možná ale zamrzí ten fakt, že se výrobce rozhodl aplikovat sklo již starší generace. Konkrétně se jedná o Gorilla Glass 3.

U odolnosti ještě zůstaneme. Nemohu nezmínit technologii IP68, díky které je zařízení schopno garantovaně ustát pád až z 1,2 metru. Voda H570S také není cizí. Po dobu 30 minut se zařízením můžete až do 1,5 metrové hloubky.

Pro vaše snímky bude sloužit duální souprava čoček s vysokým rozlišením 16/0.3MP. Selfie je ovšem také možno pořídit díky kvalitní přední 8MP kamerka. Fotografie je samozřejmě třeba někam uložit. K tomu slouží uživatelská interní paměť o velikosti 32 GB s možností rozšířit jej o dalších 128 GB díky microSD kartě.

Celý telefon běží na novém Androidu 8.0, můžete v něm očekávat také technologii NFC, díky které můžete např. bezkontaktně platit. Nesmí chybět populární čtečka otisků prstů a podpora dual SIM. Nechybí zde také plná podpora 4G LTE sítí. Zařízení se dostane na pulty prodejen ve druhém čtvrtletí roku 2018.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jsem studentem 4. ročníku oboru informační technologie. Ve svém volném čase se věnuji psaní článků, kódování webů, vektorové grafice, občasnému hraní a hlavně své přítelkyni. Rád si pohraji i s hardwarem počítače, na který však nemám peníze.

Komentáře

Bylo by vhodné nastudovat co že je to IP68…rozhodně se nejedná o žádnou technologii, s odolností vůči pádu to nemá společného už vůbec nic.

David “Czechball” Jenne

9. 3. 2018, 12:44

Docela překvapení vidět mobil od firmy jako je Energizer… ještě s takovými parametry. Jen se trochu bojím, jestli tam nebude nějaká nadstavba…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat