iPhone X: Dočkáme se třetí varianty Blush Gold?

iPhone X: Dočkáme se třetí varianty Blush Gold?
2018-03-22T14:09:15+02:00
• 22. 3. 2018

I přes veškeré problémy s iPhonem X společnost Apple plánuje představit verzi Blush Gold, tuto informaci potvrdil analytik Ben Geskin.

Geskin s touto informací vůbec poprvé přišel na Twitter, kde mimo jiné zveřejnil také „finální“ podobu iPhonu X Blush Gold. Dále dodal, že zařízení je již ve výrobní fázi a nese kódové označení D21A. V dalším tweetu dodal, že barva je skutečná a k představení nové verze by mělo dojít později v tomto roce, tedy za předpokladu, že se plány Apple nijak nezmění.

iPhone X se potýkal s výrobními problémy

Ben Geskin si mezi širokou veřejností získal určitý obdiv, neboť se mu již několikrát v minulosti povedlo odhalit celou škálu produktů – od chytrých telefonů, až po příslušenství. S iPhonem X se jeho předtucha tolik nepovedla, neboť v červenci loňského roku prohlásil, že nový vlajkový model dorazí hned ve čtyřech variantách.

Nyní se zdá, že barevná varianta Blush Gold bude poslední verzí iPhonu X. K dispozici tak budou verze Space Grey, Silver a Blush Gold. Ještě v září nás známý analytik Ming-Chi Kuo informoval, že zlatá varianta se může setkat s výrobními problémy a během předběžných objednávek bude k dispozici v extrémně nízkém objemu. Barva na rámečcích prý nedosahovala takové kvality, jakou si Apple představoval.

Vloni ve stejné době Apple představil speciální edici iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus pod názvem (PRODUCT) RED, která se dočkala velmi dobrého úspěchu, tedy alespoň co se prodejních čísel týká. Jen pro zajímavost, bílá varianta iPhonu 4 byla představena až v dubnu roku 2011, což bylo přesně devět měsíců po debutu černé varianty.

Suma sumárum lze říci, že se nové barevné varianty dočkáme. Vybízí se však otázka, jaké barvy. Dle mého názoru si Apple bude chtít zachovat svůj cyklus. Více informací se pravděpodobně dočkáme již příští týden. O všem vás budeme samozřejmě informovat, a to prostřednictvím našeho článku. Bližší informace týkající se první letošní konference od Applu najdete ZDE.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat