TP-Link oficiálně představil Neffos N1

TP-Link oficiálně představil Neffos N1
2018-03-22T14:59:56+02:00
• 22. 3. 2018

Produktovou řadu Neffos rozšiřuje společnost TP-Link, kterou všichni mohou znát spíše v souvislosti se síťovými technologiemi. Jejich chytré telefony jsou dokonce dostupné také v našich končinách, takže ani dnešní novinka by nám nemusela být zapovězena. Čínský výrobce oficiálně představil model s názvem Neffos N1 a po stránce základní výbavy bude zapadat mezi zástupce ze střední třídy.

Nenápadná konkurence pro Huawei

Přední část disponuje 5,5palcovým IPS LCD displejem s Full HD rozlišením, který chrání Gorilla Glass 3 od Corningu. Hardwarová stránka zahrnuje osmijádrový procesor Helio P25 taktovaný na frekvenci 2,5 GHz, grafický čip Mali-T880 a operační paměť RAM o velikosti 4 GB. Uživatelská data pojme 64GB interní úložiště. Vpředu samozřejmě nesmí chybět 8megapixelová kamerka pro milovníky selfie fotografií. Proužek v zadní části se nenápadně podobá designovému zpracování od firmy Huawei.

Do něj byla zakomponována dvojice senzorů fotoaparátu s rozlišením 12 megapixelů a přisvětlovací LED dioda. Uživatelským prostředním doprovodí vlastní platforma NFUI 7.0 běžící pod Androidem 7.0 Nougat, která se velmi podobá Emotion UI. Seznam specifikací uzavírá 3 260mAh baterie s podporou rychlého nabíjení, podpora sítí 4. generace, snímač otisků prstů nebo vlastní řešení dvoupásmového WiFi pod názvem Smart Wi-Fi. Prodejní cena se zatím jen u zahraničních prodejů pohybuje okolo 230 eur (tj. cca 5 845 Kč).

Zdroj: lazada.com.my

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat