Huawei připravuje model Y7 (2018)

Huawei připravuje model Y7 (2018)
2018-03-20T17:00:14+02:00
• 20. 3. 2018

Jen pár dnů potom, co společnost Huawei uvedla oficiálně model s označením Y9 (2018), se objevují první čerstvé informace kolem dalšího nového telefonu. Novinka by měla opět zapadat do série cenově dostupných zařízení a tentokrát ponese jméno Y7 (2018). Zařízení v produktové nabídce vystřídá loňského zástupce, přitom ve srovnání s nejnovějším Y9 (2018) bude kompaktnější a zároveň o něco hůře vybaven.

Výhradně pro nenáročné

V současné době nejsou známy žádné bližší specifikace, ale můžeme alespoň vycházet ze zveřejněné fotografie pro média. Přední část zabere displej s populárním poměrem stran 18:9. Zadní partie zabere pouze jeden 13megapixelový snímač fotoaparátu v horizontální poloze, přisvětlovací LED dioda a snímač otisků prstů.

Rámeček kolem telefonu je sice vyroben ze slitiny kovu, ale absence pruhů pro propustnost signálu předpovídá nasazení levného polykarbonátu v ostatních částech. Konstrukce dále získá standardní 3,5mm jack pro sluchátka, microUSB konektor a průduchy reproduktoru. Nasazení USB typu C není zatím na pořadu dne u levnějších modelů. Pravděpodobně se dočkáme až v příštím roce.

Prozatímní spekulace mu přisuzují 5,8palcový displej, osmijádrový Snapdragon, 2/3GB paměť RAM, 16/32GB úložiště, 4 000mAh baterii nebo nejnovější Android ve verzi 8.0 Oreo. Původní generace byla uvedena na mobilní trh v červenci 2017, takže čínský výrobce se možná bude schylovat k podobnému období.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat