Chytré a kvalitní náramky pro iOS a Android pod 400 Kč! sponzorovaný článek

Chytré a kvalitní náramky pro iOS a Android pod 400 Kč! [sponzorovaný článek]
2018-03-29T18:25:26+02:00
• 23. 3. 2018

Společnost Makibes je tu s námi již třetím rokem. Za tu dobu jsme se od tohoto výrobce dočkali několika zajímavých produktů. Zařízení, které společnost Makibes produkuje, jsou výhradně určeny sportovcům – samozřejmě si na své přijdou i běžní smrtelníci.

Hlavním lákadlem společnosti Makibes jsou její chytré hodinky a náramky, které disponují velmi dobrým poměrem cena / výkon. Toho si je samozřejmě vědom také internetový obchod Geekbuying, který se na levné a kvalitní hodinky rozhodl dát ještě větší slevu. Jak slevu získat zjistíte na konci článku.

Makibes HR3 – náramek s 40% slevou podporující Android a iOS

Chytrý sportovní náramek nabízí malý obdélníkový a dotykový displej podporující gesta. Čínský výrobce se zde rozhodl implementovat certifikaci IP67. Pro spárování telefonu s náramkem je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0.

Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí Makibes HR3 přijímat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení. Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně. Náramek se nabíjí pouze jednu hodinu, přičemž po vyjmutí z nabíjecí stanice vám poslouží dalších 24 hodin při maximální zátěži. Je zde totiž zabudována baterie s kapacitou 105 mAh.

Jestliže máte o náramek zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten Makibes HR3 nabízí za 650 Kč. Ovšem nyní jej můžete zakoupit s více než 40 % slevou, a to za příjemných 339 Kč – ovšem pod podmínkou, že použijete náš speciální slevový kupón BNVNJBUZ. Náramek si můžete zakoupit ZDE.

Makibes B3 – chytrý náramek za sníženou cenu podporující Android a iOS

Internetový obchod Geekbuying nyní nabízí Makibes B3. Již na první pohled je zřejmé, že se jedná o chytrý nositelný náramek. Náramek nabízí nejen dotykový IPS displej s úhlopříčkou 0,96 palce, ale také velmi dobrou čitelnost na slunci. Zařízení je plně kompatibilní s operačním systémem iOS a Android, a to díky technologii Nordic52832. K synchronizaci mezi mobilním telefonem a náramkem pak poslouží technologie Bluetooth ve verzi 4.0.

Dále vás zaujmou sportovní režimy a další funkce v podobě různých monitoringů a upozornění. Pokud se tedy rádi věnujete zdravému živnotnímu stylu, jistě podobné režimy oceníte. 

Makibes B3: více než 30% sleva!

Jestliže máte o náramek zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten Makibes B3 nabízí za příjemných 881 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón PYCIMHLY, zaplatíte pouhých 459 Kč. Náramek si můžete zakoupit ZDE.

Slevy na telefony, spotřební elektroniku a různé vychytávky

Během jarních slev je možné zakoupit zvýhodněné výrobky, nebo můžete využít slevových kupónů, které můžete využít na určité produkty vybraných značek. Na telefony máte slevové kupóny s deseti a více procenty slevy. Mezi zlevněnými mobilními telefony se nachází mobily od značek jako Lenovo, Doogee či Xiaomi. Vše najdete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat