Získejte projektor se systémem Android a podporou 4k s 19% slevou sponzorovaný článek

Získejte projektor se systémem Android a podporou 4k s 19% slevou [sponzorovaný článek]
2018-02-17T09:58:08+02:00
• 17. 2. 2018

Svět projektorů se s narůstající kvalitou obrazu začal poměrně rozrůstat. Lidé si je kupují z důvodu výrazně nižší ceny než za televize se stejnou úhlopříčkou. Obchod TomTop si je této situace vědom a rozhodl se jeho zákazníkům navíc udělit 19% slevu na kvalitní 4k projektor s Androidem. Buďte i vy mezi nimi a zakupte si projektor H1 od společnosti XGIMI za akčních 680 eur, v přepočtu za necelých 17 250 korun českých již nyní na tomto odkaze! Pojďme si nyní ukázat několik důvodů, proč nákup zrealizovat.

Projektor nejen na sledování filmů

Jak jsem již zmínil, projektor disponuje systémem Android, konkrétně ve verzi 5.1. Výkon H1 od XGIMI vyjadřuje 4jádrový procesor Cortex A17 na frekvenci až 1,75GHz, kterému sekundují 3GB operační paměti a grafický akcelerátor MALI-T760 MP4. Pro vaše stažené soubory, mezi kterými se mimo filmů mohou objevit i hry či hudba, je zde k dispozici 16G B interní paměti.

Výrobce garantuje výdrž LED podsvícení až na 30 000 hodin, což představuje celých 10 let za předpokladu užívání projektoru 8 hodin denně. Nativní rozlišení činí 1920 x 1080 pixelů, tedy fullHD. Za zmínku ovšem stojí také vydávaný hluk projektoru. Zkrátka jej neuslyšíte, takže si bez rušení užijete i ty nejtemnější momenty vašeho oblíbeného filmu. A to až na 300palcové úhlopříčce. Takovouto hodnotou neoplývají ani nejdražší modely televizí na trhu. Nemusíte se bát i o nekvalitní obraz, díky až dvojnásobnému jasu oproti běžným projektorům si užijete film naplno i v největší možné úhlopříčce. Tomuto přidává i schopnost chytré regulace jasu dle dění na obrazu.

Mimo sledování filmů se zde můžete těšit i z hudby. Díky dvěma kvalitním 45mm vestavěným reproduktorům vám projektor dostatečně poslouží i jako zdroj hudby pro společenskou událost.

Bezdrátový ovladač zde slouží i nejen jako ukazovátko/kurzor, ale i ovladač k herním aktivitám. A to díky zabudovanému gyroskopu. Projektor však podporuje i připojení mobilního telefonu či herní konzole.

Konektivita u H1 je velmi bohatá. Naleznete zde 3,5mm jack pro soukromý poslech zvuku, dvojici USB (1x 2.0, 1x 3.0), 2x HD2.0 a samozřejmě zde nechybí ethernetový port pro internetové připojení. Pokud však nemáte kabelové připojení, ale WiFi, není nač zoufat, projektor má zabudovaný i WiFi modul, díky kterému se připojíte i bezdrátově. Můžete zde najít také bluetooth verze 4.0, díky čemuž můžete uskutečnit přenos dat a připojení dalších zařízení.

Projektor toho umí skutečně hodně, můžete se o tom přesvědčit v následujícím videu.

Obsah balení:

  • Samotný projektor H1 od XGIMI
  • Napájecí adaptér
  • Napájecí kabel
  • Dálkový ovladač
  • USB kabel
  • Multifunkční adaptér do elektrické sítě
  • Anglický uživatelský manuál

Pokud se chcete dozvědět více, či projektor se skvělou slevou zakoupit, klikněte zde na portál TomTop.com. Jednotlivé kusy z obchodu však rychle mizí a příliš mnoho jich již nezbývá. Za necelých 17 250 korun může být váš. A to včetně dopravy zdarma. Z původních necelých 22 000 korun je to opravdu zajímavá nabídka!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat