Odolný telefon za 200 dolarů – Ulefone Armor 2s sponzorovaný článek

Odolný telefon za 200 dolarů – Ulefone Armor 2s [sponzorovaný článek]
2018-01-14T11:43:50+02:00
• 14. 1. 2018

Společnost Ulefone v nedávné době představila pár klasických smartphonů, jako například Power 3. Nyní se však na trh dostává nový odolný mobil nesoucí název Armor 2s. Ulefone tímto modelem chce navázat na úspěšné prodeje modelu Armor 2 a podpořit tím svou sestavu odolných telefonů nesoucí označení Armor.

Jelikož se jedná o odolný telefon, tak je velmi podstatná certifikace. Armor 2S disponuje certifikací IP68, která zaručuje voděodolnost do 1,5 metru pod vodou po dobu jedné hodiny. Samozřejmě je telefon odolný vůči prachu a dalším vnějším jevům. Dalším kladem je velká baterie, která disponuje kapacitou 4 700 mAh, taktéž podporuje rychlého nabíjení. Ulefone uvádí, že při běžném užívání není dvoudenní provoz vůbec žádný problém.

Uvnitř telefonu tepe čtyřjádrový procesor od společnosti MediaTek, respektive model MT6737T s taktem 1,5 Ghz. Procesoru dopomáhá operační paměť o velikosti 2 GB. Pro ukládání dat byl telefon vybaven interním úložištěm o kapacitě 16 GB s možností rozšíření až o 256 GB pomocí microSD karty. Po fotografické stránce je Armor 2S vybaven čipem o rozlišení 13 MPix a selfie kamerka disponuje rozlišením 8 Mpix. Co se týče displeje, tak telefon je osazen 5″ FullHD panelem.

Mezi další zajímavé vlastnosti telefonu patří čtečka otisků prstů na čelní straně, nebo SOS tlačítko. Za operační systém zde byl zvolen Android ve verzi 7.0 (Nugat). Armor 2s je dostupný celkem ve čtyřech barevných variacích, a to zlaté, zelené, šedivé a červené. Celkově se jedná o zajímavý telefon, především pro lidi, kteří mají problém s odolností klasických smartphonů.

Pokud vás telefon zaujal, tak si jej můžete objednat na Aliexpressu za 200 dolarů (4 100 korun), nebo můžete navštívit oficiální stránky společnosti Ulefone.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat