LG Icon jako nástupce LG G6?

LG Icon jako nástupce LG G6?
2018-01-13T10:02:10+02:00
• 13. 1. 2018
1

V poslední době se objevilo mnoho spekulací kolem nadcházejícího top modelu od LG. První se samozřejmě objevila zmínka o názvu LG G7, ale následně se začalo proslýchat, že společnost ukončí sérii G, respektive nemusíme očekávat zmíněný model G7.

Zástupce LG se nechal slyšet, že firma mění strategii a opouští standardní představování nových top modelů každý rok. Přechází na systém, kdy budou uvádět novinky až tehdy, kdy to bude potřeba.

Icon jako náhrada série G?

Evan Blass, který má na svém kontě velmi přesné informace kolem novinek výrobců mobilů, zveřejnil na svém Twitter účtu možný název nové top modelové řady. Konkrétně uvedl, že by se nová série mohla jmenovat LG Icon. Navíc dodal, že bychom se mohli dočkat i hodinek LG Iconic.

Není jisté, jestli zrovna toto jméno bude použito pro nadcházející top model. Zároveň ale vzniká otázka, jak by se jmenovalo pokračování. Pravděpodobně LG upustí od jednoduché iterace – asi nevznikne LG Icon 2 a podobně. Možná změna strategie bude obsahovat verzování v podobě roků, takže lze očekávat LG Icon (2019).

První podoba top modelu?

Zároveň se v tomto týdnu objevil render údajného top modelu, který LG připravuje. Výrobce se zřejmě pokusí o další zmenšení rámečků kolem displeje, přičemž zůstane u zakulacených rohů zobrazovacího panelu. Dle spekulace bude disponovat duálním předním foťákem, stejně jako na zadní straně.

Méně potěšující informací je, že by LG mělo použít Snapdragon 835 místo letošního Snapdragonu 845. Nebylo by to poprvé, co by firma použila starší procesor – podobná situace byla již u LG G6. Samozřejmě musíme brát v potaz informaci, že LG spolupracuje s Qualcommem kolem Snapdragonu 845. Operační paměť by měla být o velikosti 6 GB. Více informací není známo.

Kolem nadcházejícího top modelu od LG vznikl doslova zmatek, a to nejen na úrovni spekulací. Postarala se o to i samotná firma. Nyní opravu nikdo netuší, co výrobce chystá a čím bude chtít zaujmout. Navíc datum uvedení se každý týden posunuje, nyní se spekuluje o dubnu.

Zdroje: twitter.com, droid-life.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 13. 1. 2018, 22:23

S845 má mít všude na netu o tom píší.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat