Xiaomi Mi 6X na prvních neoficiálních fotkách

Xiaomi Mi 6X na prvních neoficiálních fotkách
2018-01-25T10:59:38+02:00
• 25. 1. 2018
2

Čínská společnost Xiaomi aktuálně pracuje na novém nástupci loňského modelu Mi 5X, který se (ne)překvapivě bude jmenovat Mi 6X. Tento model bude údajně vypadat, jako na fotografiích níže. Uniklé fotografie pochází hned ze dvou anonymních zdrojů. Přestože se celkový vzhled zdá být podobný tomu od Applu, tedy iPhonu X, nemáme to čínskému výrobci vůbec za zlé. Telefon na první pohled vypadá opravdu luxusně. Samozřejmě je důležité podobné úniky brát na lehkou váhu, může se totiž jednat o podvrh.

Model Mi 6X bude s největší pravděpodobností disponovat zadním duálním fotoaparátem, a to se stejným rozvržením, jako konkurenční iPhone X. Jen si dovolím menší poznámku, loňská verze Xiaomi Mi 5X byla inspirována designem iPhonu 7 Plus. Telefon samozřejmě nabídne velkou dotykovou obrazovku 18: 9, případně výrobce nasadí 5,99palcový panel.

Xiaomi Mi 6X již na MWC 2018

Již v příštím měsíci může nového nástupce Mi 5X společnost Xiaomi odhalit, a to přímo na konferenci MWC 2018 v Barceloně. S největší pravděpodobností bude srdcem celého smartphonu procesor Surge S2. Ten bude disponovat čtyřmi jádry Cortex-A73 s frekvencí až 2,2 GHz a čtyřmi jádry Cortex-A53 s taktem až 1,8 GHz. Co se GPU týká, Xiaomi se zde rozhodlo nasadit Mali-G71 MP8.

Jak jsem již v úvodu článku uváděl, může se jednat o podvrh, tedy falešné informace. Na druhou stranu jsou vždy informace před tak blízkým odhalením trefné. Nechme se tedy překvapit, co si pro nás společnost Xiaomi připraví. My budeme samozřejmě hladoví, jakmile tedy výrobce telefon představí, budeme vás o tom informovat, a to prostřednictvím článku na našem webu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Karel Voříšek

28. 1. 2018, 11:30

nádherný kousek asi drahý

Petr Hošek

25. 1. 2018, 17:03

Bude pěkný…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat