Chytrá zásuvka do domácnosti za pouhých 280 Kč sponzorovaný článek

Chytrá zásuvka do domácnosti za pouhých 280 Kč [sponzorovaný článek]
2018-01-27T09:20:50+02:00
• 27. 1. 2018
2

TomTop je našim zákazníkům velice dobře znám a nabízí jim zajímavé výrobky za bezkonkurenční ceny. Můžete se porozhlédnout po jiných zahraničních eshopech a málokdy najdete daný produkt levněji. Nyní TomTop zlevnil chytrou zásuvku SONOFF S20 ITEAD WiFi, díky které budete moci zapínat přes WiFi vaše spotřebiče.

Zásuvka, kterou ovládáte odkudkoli

Díky tomu, že zásuvku SONOFF S20 můžete připojit k WiFi, tak ji následně můžete ovládat odkudkoli pomocí aplikace eWeLink z vašeho chytrého telefonu. Aplikace komunikuje se zásuvkou pomocí cloudového serveru, takže například když jdete domů, můžete si již předem zapnout světla. Možnostem se meze nekladou a může si tak, když jste mimo domov, zapnout topení či si spustit televizi. Možnosti jsou nepřeberné, můžete spustit kávovar, přívod vzduchu do akvária, taktéž dokáže být ovládán pomocí domácích asistentů jako je Google Home či Amazon Alexa.

 

Pokud například se vám nechce večer vstávat z postele, abyste šli zhasnout, stačí například lampičku v ložnici zhasnout pomocí vypnutí této chytré WiFi zásuvky SONOFF S22. Také si můžete nastavit automatické spuštění, například když je zaznamenána nižší než limitní teplota, tak chytrá zásuvka SONOFF zapne klimatizaci. Praktickou vychytávkou je i časovač, který automaticky spouští a vypíná zásuvku. Tak si můžete například nastavit vypnutí/zapnutí routeru, stolního počítače, kávovaru či televize.

Chytrou zásuvku, ovládanou přes internet, pořídíte již za 14 amerických dolarů, což při současném nízkém kurzu ke koruně dělá v přepočtu 285 Kč. A to už za zkoušku stojí. Kupujte na stránkách TomTopu.

logo-app eWeLink 深圳酷宅科技有限公司 Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Petr Hošek

27. 1. 2018, 23:48

AliExpress 11,99dolaru….

Ty jsi ale ukecany

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat