Budík s Wi-Fi a skrytou kamerou u Cafago sponzorovaný článek

Budík s Wi-Fi a skrytou kamerou u Cafago [sponzorovaný článek]
2018-02-02T19:19:11+02:00
• 31. 1. 2018
3

Internetový obchod Cafago nabízí ve svém sortimentu zajímavý produkt. Jde o na první pohled klasický digitální budík, ovšem skrývá v sobě unikátní funkce, které jiné budíky nenabízejí. Nejen, že je vybaven Wi-Fi připojením, ale navíc disponuje skrytou kamerkou, která může monitorovat váš pokoj, zatímco jste ve škole či práci. Nejde o žádnou obyčejnou kamerku s mizernou kvalitou, rozlišení činí 1080P a úhel záběru je 140°.

Budík díky Wi-Fi nepřetržitě streamuje záběr kamery, ten lze díky aplikaci kdykoliv zobrazit a na dálku tam sledovat dění. Nejde pak jen o sledování obrazu, přenáší se i zvuk, což se rovněž může hodit. K dispozici jsou určité chytré funkce, jako detekce pohybu. Pokud kamera zaznamená pohyb, pošle do aplikace upozornění, takže se okamžitě dozvíte, že se něco děje. K jedné aplikaci pak mohou být napojeny až čtyři kamery.

Pokud máte o tento zajímavý a nepochybně i užitečný produkt zájem, máme dobrou zprávu. Nejen, že je nyní zlevněn ze standardních 2112 korun na 1295 korun. Díky slevovému kódu S140 zaplatíte pouhých 909 korun. Výsledná sleva je tedy více než 50%, a to se rozhodně vyplatí. Zakoupit tento unikátní budík můžete zde.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Petr Hošek

31. 1. 2018, 20:56

A proč nedodáváte k článku, zda se platí clo a dph???

David Pilař

31. 1. 2018, 21:46

Tyto informace jsme zapomněli doplnit, každopádně nelze to říct nikdy s jistotou. Záleží nejen na hodnotě zboží, ale i na tom, jakou hodnotu udá eshop do celní průvodky, a zda za takové situace projde případnou kontrolou u celníků. Jelikož jde však zboží z čínského skladu, je dobré v takovém případě s výdaji navíc za celní řízení počítat.

Petr Hošek

31. 1. 2018, 22:32

Děkuji

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat