Rok 2018: Na internet unikly plány společnosti Huawei

Rok 2018: Na internet unikly plány společnosti Huawei
2017-12-30T11:41:23+02:00
• 30. 12. 2017

Z logických důvodů jsou smartphony, tablety a nositelné náramky (hodinky) navrhovány rok nebo dva před samotným představením. Skvělým příkladem může například posloužit společnost Huawei a její plány na rok 2018. Na internet totiž unikla takzvaná roadmapa, díky které známe její detailnější plány pro celý nadcházející rok. 

Společnost Huawei ve svých plánech detailně popisuje úkoly, které má rozdělené na jednotlivá čtvrtletí. Například pro období Q1 2018 je vymezený čas pro přepravu modelů Mate 10 Pro a Mate 10 Lite, přičemž firma přidá ještě dva smartphony – Maya a Salina. Dalším telefonem na seznamu je také Honor 1, což je pravděpodobně jeho oficiální název. Následující sloupce (na obrázku níže) odhalují další zařízení, ovšem bez číslicového označení.

To však není vše, čeho bychom se měli dočkat v prvním kvartálu roku 2018. Podle uniklých plánů budeme s největší pravděpodobností svědky nové generace v podobě Huawei A2 Band, produktu řadící se do skupiny fitness. Následně můžeme očekávat příchod nového modelu Huawei Scale a fotoaparátu Huawei 360 Camera – jak již z názvu napovídá, bude se jednat o 360stupňovou kameru.

Silný rok pro Huawei

Ve druhém čtvrtletí společnost plánuje uvolnit modely P, P Plus a P Lite. Ty by měly být údajně součástí řady P20. Poté výrobce na trh uvede další smartphone (prozatím s označením Honor 2) a také model Huawei B525. Neočekávaný smartphone „Honor 2“ bude jediným zařízením, kterého se dočkáme ve třetím čtvrtletí roku 2018. Na konci příštího roku pak dojde k představení další generace Mate Pro a Mate Lite.

Je velkou otázkou, zda je uniklá fotografie vystihující plány společnosti Huawei, pravdivá. Pokud ano, můžeme se těšit na opravdu zajímavý rok v podání čínského výrobce.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat