Hlavní šéf Bixby opouští svoji pozici

Hlavní šéf Bixby opouští svoji pozici
2017-12-28T08:35:05+02:00
• 28. 12. 2017
1

Osobní asistent Bixby od společnosti Samsung bude mít nového šéfa. Nejžhavější novinka z modelů Galaxy S8 a S8 Plus sice nebyla mezi uživateli moc dobře přijata, ale blížící se verze 2.0 dostane šanci na reparát. Za jeho konečný výsledek již nebude zodpovědný Injong Rhee, který si řekl o rozvázání spolupráce. Mezitím alternativy od Googlu nebo Applu nabírají na síle, což jihokorejskému výrobci vůbec neulehčuje práci.

Injong Rhee stál původně pouze za samotným vývojem, ale nově vzniklá divize ho zlákala do úplného čela vedení. Nicméně v červenci údajně vyjádřil zájem o odchod z osobních důvodů a teprve před týdnem oficiálně oznámil konec svým kolegům. K tomuto kroku se rozhodl poté, co jeho dcera nastoupila jako důstojník k americké armádě a byla povolána do Iráku. Vzhledem k pracovnímu vyřízení nejspíš nemohl adekvátně plnit roli otce.

Nad celou řadou připravovaných výrobků a dalším vývojem nyní stojí Roh Tae-Moon jakožto původní výkonný ředitel. Každopádně Injong Rhee si ponechal místo vedoucího rozvoje, takže v projektu ještě částečně bude mít prsty. Přeci jen u Samsungu pracuje od roku 2011 a má za sebou řadu velkých projektů. Za připomenutí stojí vývoj bezpečnostního systému Samsung Knox či mobilní služby Samsung Pay.

Zdroj: koreaherald.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Radek Výtisk

28. 12. 2017, 10:42

Jak čtu co u Samsung ten vývojář vymyslel, tak vše bylo pro mě zbytečnost. A myslím že asi i pro ostatní. Protože masového využití ztohi nebylo. Bixby, pay, knox vše se moc nechytlo.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat